31.3.2015

Sanoja puhelimen muistiosta

28.3.2015 klo 12:47
siili(n eleganssi)

valvomisen määrä on ilmeisesti viikonloppuisin vakio. oli sitten baareissa humputtelemassa tai kotona tekemässä limoncelloa. pitää valvoa vähintään puoli neljään, että tulee valomerkki tai saa kirjan luettua loppuun saakka. vielä yksi kalja, vielä yksi luku.

28.3.2015 klo 16:21
kohtaamisista

elämässä on kyse kohtaamisista. itsensä ja toisten.

30.3.2015 klo 22:17
tavoitteita

hankin vihdoin pins-kortin noin viikko sitten. tänään hain lähi-siwasta vessapaperia ja motivaatiokarkkia luentopäiväkirjan kirjoittamista varten. myyjä muistutti kassalla, että aktivoisin etukortin netissä. pääsee sitten hyödyntämään pisteitä tai jotain. mutisin, että juu vähän unohtunut se. myyjä siihen, että jos tämän kevään aikana muistaisit, otat siitä vaikka tavoitteen. lähdin naureskellen, mutta niinpä! eipä sitä kai niin suuria tavoitteita aina tarvitse olla elämässä; kunhan muistaisi aktivoida lähikaupan bonuskortin.

31.3.2015 klo 01:09
annan olla

ja siinä, keskellä keskeneräistä luentopäiväkirjaa päätin, etten enää elättele olemattomia toiveita sinusta, annan olla. ja olen vain mitä olen ja toivon, että se joku päivä riittää jollekulle. riittää olematta liikaa.

>>>

Ajatuksia, joita olen kirjoittanut muistiin puhelimeen kauppalistojen ja piirakkapohjareseptien sekaan.

10 kommenttia:

 1. Haha mahtavaa! Rakastan puhelinmuistioita. Omani tosin koostuvat vain yksittäisistä unenpöpperössä rustatuista sanoista. Mutta nämä on hauskoja, aivan kun pääsisi kurkkimaan toisen päiväkirjaa ja muistilehtiötä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii, puhelinmuistio on kyllä kätevä, kun aina ei ole muistikirjaa ja kynää käden ulottuvilla (vaikka melkein aina kulkevat nekin matkassa) :--)

   Poista
 2. Roosa oot vaan niin ihanin :3 Aina kun sulta ilmestyy uus postaus niin se pelastaa mun päivän :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis kiitos!!! itse olet ihana kun tällaisia kommentoit!! pitää kai yrittää postailla useamminkin sitten jos kerta sillä voi pelastaa toisten päiviä! :---) tämä pelasti kyllä multa montakin päivää!

   Poista
 3. Hauskoja aatoksia! ja annan olla on hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, on varmasti, kunhan saan pysyttyä päätöksessäni!

   Poista
 4. Tosta viimeisestä tuli jotenkin mieleen tää video, jota itse katson ainakin tasaisin väliajoin. https://www.youtube.com/watch?v=4iCHN-PzUlU "Everything you have right now is everything you need." Voi niinpä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi amy on kyllä huippu!! ja olipas hyvä video vaikka semisti ärsyttää tommoset ohjeet, että no äläpä tee yhtään mitään yms mutta olihan tossa kyllä järkeä, kun yrittämisen lopettaminenkin on toisaalta tekemistä hmm hmmmmmmm

   Poista
 5. Voi kuinka ihania ajatuksia! :) Täytyypä alkaa käymän läpi omaa puhelinmuistiota ja palautta ajatukset taas mieleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos! ^__^ kaikkia vanhoja kirjoituksiaan on kyllä mielenkiintoista lukea, osa jutuista ois auttamattomasti unohtuneita, jos niitä ei ois sillä hetkellä kirjoittanut ylös! :--)

   Poista