14.7.2015

Koossa

ookoojoo

Ja sitten kun on päässyt ainakin hetkeksi ylitse omista ahdistuksistaan ja hankalasta olosta, voi lähettää turhia viestejä ystäville, jutella äidin ja isän ja tädin kanssa puhelimessa ja lähteä tanssimaan parhaassa seurassa ja tanssia niin kuin se olisi viimeinen mahdollisuus, kuin koko maailma tuhoutuisi huomenna ja tuntea olevansa taas koossa ja elossa.


And you'll return to real life. You need to live it to the fullest. No matter how shallow and dull things might get, this life is worth living. I guarantee it.


(Tämä on samalla myös oodi Alisalle, joka saattoi tämän Haruki Murakamin tekstinpätkän tietoisuuteeni ja jonka kanssa voi sheikata peppua sydämensä kyllyydestä tanssilattialla ja joka hakee hikisille bilettäjille vettä ja joka jaksaa kertoa, kuinka kaunis olet koska on itse kaunein ja kultaisin ja taianomaisin ihminen koko planeetalla.)

4 kommenttia:

 1. Voi että tykkään sinun laseista! Lähinnä tarkoitus oli kuitenkin tulla kiittämään huikeesta sarjalöydöstä - katoin kipeystellessä viikonlopun aikana Top of the laken ekan seasonin läpi ja huhhuh, pitkästä aikaa mielenkiintoinen ja ennalta-arvaamaton sarja :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! 8--) ja mahtavaa, että tykkäsit, se on kyllä ihan yksi parhaista tv-sarjoista ikinä, vieläkin fiilistelen ihan kybällä!!

   Poista
 2. hei voi bae löysin tän vasta nyt: särjet mun sydämen kun oot niin ihana. kippis kesän parhaalle bileillalle <3
  Alisasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi rakas, pusuja!!! ☆♡☆♡

   Poista