30.7.2015

SOITTOLISTA / JUN15

kesä2015Kesäkuun soittolista näyttää siis tältä!

Kuuntele ainakin nämä:

Made In Heights - Pop It in 2. Mahtavan tanssittava ja iloinen kappale.

ASTR - Activate Me. Sopii mainiosti jouksulenkille tai johonkin muuhun hikiliikuntaan, bongattu Annukan mainiolta Treenilistalta.

Hayden James - Something About You. Mukavan svengaava house-pläjäys.

Florence + The Machine - Delilah. Florencen uusi albumi on ilahduttavan yhtenäinen kokonaisuus ja sitä kuuntelee mielellään kokonaisena teoksena, mutta samalla kaikki kappaleet toimii myös erikseen. Vaikka ekan levyn jälkeen Florence ei olekaan samalla tavalla jaksanut innostaa, niin nyt nosti taas varovainen ihastus päätään.

A$AP Rocky feat. Rod Steward, Miguel & Mark Ronson - Everyday. Niin, täähän oli se mun kesäbiisi. Soveltuu oikein hyvin viinin juomisen taustalle, hohoo.

Kwamie Liv - Higher. Oi, Kwamie!! Tää on kyllä ollut ilahduttavin löytö pitkiin aikoihin, niin raikas ja upea ääni ja aaaaah ihan mahtava, kuunnelkaa kaikki biisit mutta erityisesti tää Higher, Lost in the Girl sekä 5 AM.

Georgi Kay - Ipswich. Tämä soi Top of the Lake-tv-sarjassa (jota fiilisteleen edelleen, koska miten voi olla niin hyvä sarja!!!) ja on kyllä asennebiisi!

Silvana Imam feat. Marlene - För Evigt. Asenteesta puheenollen, Silvana Imam on sanakirjaesimerkki siitä. Aivan tajuton meno Sidewaysissa alkukesästä, huh huh!

Rauhatäti & Tes La Rok feat. MC Pyhä Lehmä & Mercedes Bentso - Tytöt ei osaa räppää, piste! Tää on siis aivan 5/5, mahtavaa kettuilua aijai. Räppimimmit rules!

Cherry Glazerr - Had Ten Dollaz. Kovisbiisi, vähän vastapainoa kaiken juustoisen R&B:n kuuntelulle, jota oon harrastanut aika ahkerasti tänä kesänä, haha.

Sharon Van Etten - Afraid of Nothing. Tämän bongasin, kun käväisin pitkästä aikaa Last.fm:ssä ja se ehdotti tätä mulle vedoten siihen, että on samankaltainen The Nationalin kanssa ja sitten oli tietty pakko tsekata että mitäs mitäs ja jep, melakolista indierokkiahan tää on ja vieläpä hyvää sellaista.

Natalie Prass - My Baby Don't Understand Me. Tämän taas bongasin, kun Jessie Warella oli Instagramissaan videopätkä Natalien keikalta ja kuulosti niin pirun hyvältä tää biisi livenä, aijai!

Jamie xx feat. Romy - SeeSaw. Jamie xx:n uutuuslevy jätti mut ehkä aavistuksen kylmäksi mutta tarvinnee vain lisäkuuntelua tai toisenlaisen mielentilan/ajankohdan tms.

HONNE - The Night. Tätä hehkutinkin jo oman postauksen verran, koska tää on vaan niin i h a n a.

>>>

Soittolista kokonaisuudessaan Spotifyssa, aiemmat soittolistat löydät täältä.

4 kommenttia:

 1. jess tätä on odotettu! mahtavaa musaa taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oo, vai että ihan ootettu, jee! pakko siis varmaan tsempata tässä julkaisutahdissa kun nää edelleen laahaa perässä hohoo! mutta ihan parasta, että joku näitä kuuntelee, kiitos kommentista!!

   Poista
 2. Nyt on kova! paitsi fleetwood mac ei iha istu tonne sekaan, vaikka muuten siitä tykkäänki. Eli kyllä näitä kuunnellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mitäs mitäs, fleetwood sopii kaikkeen! no ei vaa, ymmärrän kyllä ja mietinkin hetken että laitanko biisiä ollenkaan listalle mutta sitä tuli kuitenkin sen verran luukutettua, että pakko oli ;-) mut jes kiva, että kuunnellaan!

   Poista