9.7.2015

SOITTOLISTA / MAY15

touko2015Johan ollaan heinäkuun puolella, hyvä aika siis julkaista alta pois tämä toukokuun soittis, hehee!

Epäilin ensin, etten saisi koottua toukokuulle minkäänlaista listaa, kun olin kuusta noin 3/4 ulkomailla, eikä reissun päällä ole samalla tavalla aikaa etsiä ja fiilistellä uutta musiikkia niin kuin kotosalla. Mutta jotenkin onnistuin kasaamaan ihan kelpo listan ja sieltä voi bongailla kaikkea matkoilta mukaan tarttunutta ja matkojen aikana kuunneltua musaa, jee!

Kuuntele ainakin nämä:

Snakeships feat. Kaleem Taylor - Forever (Pt. II). Tästä biisistä tulee ihan superhyvä fiilis ja tätä on melkeinpä mahdoton kuunnella tanssahtelematta.

Giorgio Moroder feat. Sia - Déjà vu. Aika perus diskohittijumputus, mutta silti jotenkin fresh mun mielestä.

Sabella - Loving Like This. Tosi nättiä poppis-r&b:tä, nam nam!

The Weeknd - Often (Kygo Remix). Jäin tähän koukkuun varmasti jo ensimmäisellä kuuntelukerralla, eikä vieläkään kyllästytä. Originaali on erittäin explicit sanoituksiltaan, tää remix on siinä mielessä vähän kesympi mutta toisaalta tässä on myös mun makuun parempi (eli nopeampi) rytmi, joten siksi remix päätyi listalle.

Hisser - Park Fiction. Hisser on Disco Ensemblestä tutun Miikka Koiviston projekti ja vähän iisimpää menoa DE:een verrattuna (vaikka tällainen vertailu ei kyllä kovin mielekästä olekaan). Hyvältä kuulostaa, vaikkei itselleni mitään tajunnan räjäyttävää kamaa olekaan. Livekunto myös erittäin jees, Sidewaysissä tuli koettua.

Rest in Beats - Blinkende pligter. Päädyttiin sattumalta Århusissa Rest in Beatsin keikalle Spot-festareilla ja kuultiin vain pari loppubiisiä, mutta nekin sai jo meidät vakuuttuneiksi bändistä. Sanoista en ymmärrä mitään, mutta hyvältä kuulostaa meno!

Chastity Belt - Joke. Chastity Beltin Time to Go Home-albumi on silkkaa kultaa ja siitä tulee heti mielleyhtymiä rosoiseen autotallirokkiin ja jotenkin ilmiselvää on, että bändi on Jenkeistä kotoisin. Jo bändin nimi on aivan nerokas ja bändikuva kanssa, hohoo. Täällä muuten bändin Rookie-haastattelu.

Alina Baraz & Galimatias - Can I. Koko Urban Flora EP on aivan hurmaavan ihana! Muistan selailleeni Prahassa jotain talteen tallentamiani artisteja Spottarissa ja sattumalta alkaneeni kuunnella Fantasy-kappaletta ja sitten seuraavana päivänä (tai niillä main ainakin) julkaistiinkin tuo EP, eli parempaa ajoitusta ei olisi voinut osua kohdalle. Parasta iltafiilistelymusiikkia, oi.

>>>

Koko soittolista Spotifyssa, aiemmat listat täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti