1.12.2015

LONERS

TEI SHI - SEE ME
 
KALI UCHIS - LONER
 
TINASHE - COLD SWEAT
 
ABRA - U KNO
 

>>>

Seuraa tiistai-iltaanne ja muistakaa, että loner loser.

4 kommenttia:

 1. Moikka Roosa !

  Sun blogi on ollut mun ehdoton suosikkiblogi jo monta monituista vuotta, ja edelleen ihastutat mun päivää joka kerta kun julkaiset jotain blogissa/instagramissa. Rakastan sun tapaa kirjoittaa pienistä asioista suuresti ja suurista kepeästi, ja usein tuntuu kuin sun kirjoitukset olis suoraan mun elämästä! Myös sun kuvat on aivam uskomattoman ihania aina :) Rakastan yli kaiken myös sun musasuosituksia ja Spotify-listoja, mistä kaikista biiseistä ja bändeistä ja artisteista oisinkaan jäänyt paitsi ilman sua !!

  Yhtä asiaa kaipaisin (joko postausta tai ihan vaan vastausta tähän kommenttiin): voisitko vinkata jotain kirjoja, joista oot viime aikoina tykänny? :) Joskus puhuit Aila Meriluodosta joten itsekin häneen tutustuin, ja pidin kovasti !!

  Kaiken kaikkiaan haluaisin vaan sanoa että oot ihana ja upea ja älä koskaan lopeta sun blogia ! Oltaispa me kavereita vaikutat niin hyvältä tyypiltä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vitsit, oon niin fiilistlly tätä kommenttia, kiitos!! piti ihan hetki miettiä, että mitähän tähän nyt sitten vastaisi, jotenkin niin hämmentävää, että joku on jaksanut lukea näitä juttujani jo useamman vuoden ajan, heh! mutta siis ihan huippua just!! :-)

   kirjapostaus on ollut mielessä jo jonkin aikaa, voisin siis pikimmiten aktivoitua sen suhteen! (samoin soittolistapostausten kanssa, apuaa..)

   kiitos vielä, oot varmasti itsekin ihana tyyppi kerta tällaisia kommentteja jaksat kirjoitella ^___^

   Poista