6.9.2010

Mennä ulos alle sinisen taivaan, kuunnella lintuja

Eilen vietin päivän Serainan kanssa. Ensin mentiin jonnekin järvelle, joka on suht lähellä täältä, junaradan varrella. Ei tiedetty, voiko siellä uida, mutta kun saavuttiin sinne niin huomattiin heti, että ketään ei ollu uimassa. Eikä toisaalta ihmekään, vesi oli aika likaista. Oli ihana ilma, aurinko kuumotteli ja päätettiin mennä ajelemaan sellasella polkuveneellä. Olihan sillä hintaa, mutta kerrankos sitä.
Syötiin myös jätskiä sen paikan ainoassa kahvilassa (tooosi outoa, että siellä oli vaan yksi) ja maksoin viisi euroa semmosesta pikkupikkuannoksesta, yhyy. Oli sentään hyvää suklaajätskiä.
Sitten mentiin junalla Pariisiin kuljeskelemaan, Notre Damen lähistölle.
Notre Damen lähellä oli semmonen silta, joka oli täynnä lukkoja. Oon kuullu, että monissa muissakin kaupungeissa on näitä. Eli siis rakastavaiset laittaa lukon siltaan ja heittää avaimen jokeen, ikuisen rakkauden merkiksi. Aika suloista.
Kuljeskeltiin vaan ympäriinsä vaikka kuinka kauan. Oi että ootan sitä, ettei oo enää niin paljoa turisteja Pariisissa.
Käväistiin myös Le jardin du Luxembourgissa, joka on siis iso puisto, mutta sitä alettiin just sulkemaan kun mentiin. Siellä sulkemisaikaan vartijat alkaa puhaltaa pilleihin ja huudella, että nyt se puisto suljetaan, se oli aika koomista.
Käytiin vielä syömässä kivassa paikassa ja tarjoilija ei alkanu puhua meille englantia, jes! Tuli pikkunen yliannostus juustoja, koska söin neljän juuston pizzaa, huhhuh!
Hieman monta kuvaa, sori... Ja mulla ei oo sitten mitään kuvanmuokkausohjelmaa tässä koneella, että nää on ihan originaaleja. Tosin en yleensä muutenkaan hirveesti kuvia muokkaile, mitä nyt jotain pikkujuttuja säätelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti