25.9.2010

The world is such a wonderful place

Anniina haastoi mut tällaiseen kivaan juttuun. Se muuten tulee tänään tänne Ranskaan (au pairiksi myös), kuinka huippua hei!

The rules:
1. Post who gave you this award.
2. State ten things you like.
3. Give this award to 10 other bloggers and notify them with a comment.

On lukemattomia asioita, joista pidän, mutta päätin tähän listata joitain satunnaisesti. Eli tässä ei ole kymmenen asiaa, joista pidän eniten tai mitään sellaista. Päästin itseni vähän helpommalla, koska puolet näistä on lueteltu jo tuossa sivupalkissa, tietoja minusta-osiossa. Muuten sitten valitsin jotain elämän pieniä iloja, jotka huomatessaan päivä on aavistuksen parempi ja hymyilee hitusen leveämmin.


1. Hymykuopat
Ja muutenkin ihmisten hymyt on kivoja. (Tää kuva on vaan niin mahtava, pikkuveli maireana Tunisiassa jokunen vuosi sitten. Voi, tuli vähän ikävä..)

2. Pisamat
Alkukesässä yksi parhaista jutuista on, kun käsivarsiin ilmestyy pieniä pisamia ennen varsinaista rusketusta (joka tosin ei mulla oo koskaan kovin vahva).

3. Pyöräily
Kätevää, kivaa ja kuntoa kohottavaa. En vaan omista omaa pyörää Suomessa, täällä kylläkin sen aika huonon...

4. Pilvet
Voisin katsella vain taivasta kaikki päivät, se on kiehtova.

5. Tee
Aika harvat teet on superherkullisen makuisia (siis on tee musta hyvänmakuista), mulle kyse on enemmän siitä lämmittävästä vaikutuksesta. Tee kuuluu juoda aina isosta mukista ja sitä tulee olla siinä niin paljon, että loppu on jo ehtinyt viiilentyä, vaikka hörppimisen on aloittanut jo silloin, kun on vielä meinannut polttaa suunsa.

6. Hyvät coverit
Siis a) jos joku mun lempiartisti on tehny coverin jonkun toisen mun lempiartistin kappaleesta tai b) joku lempiartisti on tehny coverin oikeastaan mistä tahansa kappaleesta tai c) joku (lempiartisti tai ei) on tehny aivan erilaisen, hyvän, version listahitistä tai d) joku (ei-niin-lempiartisti) on tehny coverin lempiartistin biisistä (suurin todennäköisyys huonolle coverille).


Tunng - The Pioneers (Bloc Party)


KT Tunstall - The Prayer (Bloc Party)

"With someone else's song you're almost able to open up more because it's not yours", kuten KT asian ilmaisee.

7. Ilmapallot
Mikäköhän niissäkin on niin ihmeellistä, kumihärpäke täynnä ilmaa. Ja kuitenkin ihastelen niitä aina. Ne on kivan värisiä?

8. Hauskat laulujen nimet
Tai ei välttämättä tarvitse olla niin hauska, kunhan siinä on joku juttu. Parasta on, jos myös se itse biisi nimen lisäksi on hyvä.

Broken Records - If The News Makes You Sad, Don't Watch It


Interpol - Stella Was A Diver And She Was Always Down9. Hitaat aamut
Saa herätä silloin kun haluaa, ei ole kiire mihinkään. On aikaa valmistaa ja syödä kunnon aamupala. Juoda teetä ja lukea sanomalehteä vaikka tuntikausia. Tätä kaipaan Suomesta. Täällä ei edes tuu sanomalehtiä koteihin.

10. Valot
Aurinko, tuli, lamppu, kaikki toimii. Pimeys luo turvattomuutta ja talven pimeys saa mut alakuloiseksi.

Kuvat (ensimmäistä lukuunottamatta) ffffound.

Oon kauhea laiskimus ja huijari, mutta teen niin, että haastan kaikki tämän lukeneet (joilla on blogi) tekemään tämän.

8 kommenttia:

 1. hei tää oli kiva! teenki tän heti ku kerkeen =)

  VastaaPoista
 2. Miks tykkään aivan kamalasti tuosta viimisestä kuvasta.. 8|
  Ihana Roosa, toivottavasti sulla on just niin huippua siellä kun toivoit! <8

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkään siitä hurjasti! Vaikka en ees tiiä mitä siinä oikeestaan tapahtuu...
  Tähän mennessä ainakin ollut tosi huippua, hassua ja outoa, että oon ollu täällä kohta kuukauden! =)

  VastaaPoista
 4. Hei oli kiva lukea sun lista, se oli ihana! :--))) Sori muuten jos se mun puhelun alku oli vähän sekava, en ees aatellut mahdollisuutta ettet tiiä kuka soittaa. :---DDDD

  VastaaPoista
 5. Jei :)) Joo ei mitään, mutta ku siinä oli tuntematon numero ja sun ääni kuulosti ihan eriltä niin hieman hämmennyin :DD Jee toivottavasti onnistuu se näkeminen sunnuntaina! =)

  VastaaPoista
 6. i don't understand anything at all. :D But the pictures are very cute. :) so... i like your blog. ;)

  VastaaPoista
 7. But everybody speaks finnish, don't they?! :DD Thanks a lot, I'm very happy to hear that you like this :) And I can translate a little: I like 1) dimples 2) freckles 3) cycling 4) clouds 5) tea 6) good cover songs 7) balloons 8) funny song names 9) slow mornings and 10)lights. I hope this helped a little, you can try Google Translate also...... =)

  VastaaPoista