11.10.2010

Others came before me, others to come

Toivon, että tappelu nettiyhteyden kanssa olisi nyt ohi ja tää toimis jatkossa yhtä hyvin, kuin se toimi viime keskiviikkoon asti. Se on niin totta, kun sanotaan, että jotain oppii arvostamaan vasta kun menettää sen. Haha, kyllä, puhun nyt nettiyhteydestä, mutta se on mun kontakti ulkomaailmaan täällä!
Päivät on sujuneet oikein hyvin ilman nettiäkin. Sain vihdoin mun kulkuvälinekortin (Navigon, jolla siis pääseen matkustelemaan Île-de-Francen alueella, junilla, metroilla jne...) ja elämä helpottui, kun ei tarvitse miettiä junalippujen ostamisia.
Muuten, Elle maksaa täällä vain kaksi euroa! Ja se on muuten aika ruma lehti visuaaliselta ilmeeltään, liikaa tekstiä liian pienellä ahdettu yhdelle sivulle. Mainoksille tilaa kyllä löytyy. Okei, en oo vielä lukenu sitä kokonaan, mutta. Kaipaan esim. Trendin kauneutta ja silmäämiellyttävyyttä (anteeksi, leikitään etten osaa enää suomea).
 
Tänään sunnuntaina heräsin yhtä aikaisin kuin arkipäivisin, vaikka oli sunnuntai ja vapaapäivä. Siitä syystä, että suunnattiin Mäyrän ja Anniinan kanssa kirpputorimarkkinoille. Bongasin sen mun Paris Insider's Guidesta (ihan mielettömän kätevä, siellä on kaikki mahdollinen tieto mitä tarvitsee ♡). Se oli aika samantyyppinen pöytiä kadulla-juttu kuin meidän pikkukaupungissa jokin aika sitten. Se vain on siellä joka la-su vuoden ympäri. (Kuvat tältä päivältä muuten.)
Koska kirppari oli suhteellisen nopeasti kierretty, loppupäivä hengailtiin Montmartren ja Bastillen kaupunginosien suunnilla, koska siellä oli jotain tapahtumia myös. Nähtiin hienoja seiniä metrotunnelissa. Törmättiin julkiseen, ilmaiseen, itsepuhdistautuvaan (mutta hitaaseen) vessaan sekä valokuvanäyttelyyn aiheena wc:t eri puolilla maailmaa..

4 kommenttia:

 1. Oh wow, the pictures of you with the mural look like something out of Amelie!

  VastaaPoista
 2. It's not actually me on those pictures but my friend Laura :) But I think I see what you mean =)

  VastaaPoista
 3. uusi navigo muka... kyydillä oli varmasti paljo mukavempi kulkea!! Märde kertoki tosta vessajutusta, meiän on joskus pakko kokeilla et voiko sinne sisälle jäädä pesun ajaksi! Ilmanen suihku :D

  VastaaPoista
 4. En vähättele kyytiä yhtään, se oli aina oikein miellyttävää! Mutta sitä oli hiukkasen hankala toteuttaa jos oli yksin liikenteessä :D Ahahaha vähänkö nauroin, ilmainen suihku :-----DDDDDDDD Eiköhän se toimis, koska ne ovet sulkeutuu niin hitaasti...

  VastaaPoista