29.11.2010

Falling out of touch with all my friends are somewhere getting wasted, hope they’re staying glued together, I have arms for them

Täälläkin on nyt lunta!

Eilen suoritettiin salaperäinen matkalaukkujen vaihto-operaatio eräällä pariisilaisella hotellilla. Nyt mulla on salmiakkia, ruisleipää, hapankorppuja, ksylitol-purkkaa, Fazerin sinistä Ja täydellinen ajoitus talvitakille sekä -kengille, eipä palellu tänäaamuna! Mun joulu saapui jo.

Lauantaina käytiin Even, Laura-Sophien ja Anniinan kanssa ruotsalaisen kirkon joulumarkkinoilla. Tuli hyvä mieli jo siitä, että purkeissa luki raesokeri tai tumma siirappi, tuijottelin tuttuja tuotteita lähes hartaana. Pettymys oli suuri kun glögi olikin lähinnä lämmitettyä punaviiniä, mutta piparit oli ihan jees.
Markkinahumussa jatkettiin Champs-Elysées-joulumarkkinoille. Oli muuten kylmä! Okei, ei ehkä niin kylmä kuin Suomessa, mutta ihan tarpeeksi.


Käytiin myös pyörähtelemässä Ranskan suurimman maailmapyörän kyydissä (Anniinan piti lähteä babysittaamaan, mutta saatiin lisäystä kahdesta sveitsiläisestä ja yhdestä saksalaisesta) .
Noi nuket oli ylisöpöjä!
En tiedä oliko tässä edes yritetty kääntää ranskasta englanniksi, toivottavasti ei... Mutta tän jälkeen pakko laittaa tää biisi, joka mitä luultavimmin soi Suomessakin tiuhaan tahtiin (?). Ekakuulemalta ajattelin, että onpa idioottimainen biisi, mutta muutama kerta lisää plus video, nii täähän on ihan hillitön!
 
Mentiin kiltisti kotiin markkinoiden jälkeen, eikä lähdetty humputtelemaan mihinkään. Oli kiva nukkua kerrankin... Myös perjantai oli rauhallinen, katottiin Evellä A Fish Called Wanda naureskellen. Viime viikolla ostin myös ekan kerran elämässäni jotain Starbucksilta, kun käytiin kahvilla (minä kaakaolla) ruotsalaisen Johannan kanssa. Jos haluaa Starbucksiin Pariisissa, kannattaa mennä oopperan lähellä olevaan, se on kaunis (metropysäkki Opéra).

3 kommenttia:

 1. Tänään aamulla oli pakkasta semmoset kevyet -18 astetta, mutta poutaa silleen, että ilma kimmelsi kivasti. Btw toi biisi on ihan tykki! :DDD

  VastaaPoista
 2. Oltiinko ehkä vähän hassuja kun suomenkieliset sanat herätti tuollaisia tunteita.. No ei, mutta siitä tuli hyvä mieli! :--DD Oi, olis ollut kiva nähdä nuokin markkinat!! Ja totta, Oopperan lähellä oleva Starbucks on kaunis (mutta Starbucksien hinnat ei kauheesti innosta, pöh)

  VastaaPoista
 3. Ansku: No hyrrrr! Ja nii onki, pitäis päästä jonnekki tanssimaan tota!!

  Anniina: No öö ei, mitä sää oikein puhut :DDD Musta noi markkinat jatkuu aika pitkään, mut ei siellä hirveesti mitää ihmeellistä oo... Ostin ainoastaan (ensimmäistä ja viimeistä kertaa) churroksia...... :DDDDD

  VastaaPoista