9.12.2010

Sometimes you get up and bake a cake or something

Kaikki on täällä ihan sekasin kun on reilu 10 cm lunta. Ihmiset on jumissa ja nukkuu öitä moottoriteillä autoissaan, lapsia viettää öitä koulun jumppasaleissa, bussit ei kulje, lentokentät kiinni jne. Kyllähän se hieman vaikeuksia tuottaa jos pitää liukastella kesärenkaissa, kun muita ei täällä tunneta... Eilen aamulla oli syksy, mutta viiden tunnin lumipyryn jälkeen täysi talvi, jes! Oon niin paljon iloisempi, kun on lunta. Mentiinkin Even kanssa leikkimään lapsia eilen illalla, tarkoituksena saada aikaan lumiukko, mutta mittari oli sen verran jo karannut pakkasen puolelle, että saatiin aikaiseksi vain päärynä... niinpä.
Rakastan ja vihaan spinningiä. Nyt on kahdesti tullut käytyä siellä ja se on vaan parasta, vaikka sen aikana hoen kirosanoja mielessäni (ja joskus puoliääneenkin, onneks täällä ei kukaan ymmärrä Eveä lukuun ottamatta..), hikoilee ainakin tarpeeksi!
Mitäs muuta... Lauantaina babysittaus-ilta ja lasten mentyä nukkumaan tortilla- ja leivontailta Even kanssa. Papalla oli sunnuntaina synttärit nii halusin tehdä sille suklaakeksejä, vaikkei ollutkaan fariinisokeria eikä ensin melkein leivinpaperiakaan, jeejee.
Viime perjantaina oltiin kaiken säädön jälkeen kahdestaan Even kanssa liikkeellä, vaikka tosiaan vain murto-osa ajasta oltiin ihan kahdestaan. Pidettiin pientä suomen oppituntia junassa, yhdenkin kirjaimen muutos on aika ratkaiseva toisinaan...
Ihana aikajärjestys muuten, samapa tuo. Sunnuntaina ostin hyväntuoksuisia kynttilöitä (en edes muista millon viimeksi poltin kynttilöitä, vaikka niitä on Suomi-kotiin kertyny aika kiitettävästi kaikista lahjoista...) ja kirkuvanvärisen villapaidan sekä ohuita villasukkia, jotka on ehkä maailman kätevimpiä. Käytiin myös herkuttelemassa intialaisessa Eve plus Mäyrä plus minä-porukalla.

Maanantaina leivottiin Even (yllätysyllätys) kanssa korvapuusteja itsenäisyyspäivän kunniaksi. Voita, sitä todella oli, hiivaa ei kai sitten tarpeeksi.

Niin ja tänään käytiin Pariisin ruotsalaisesta kaupasta ostamassa tummaa siirappia (pipareille) ja raesokeria (pullille), leipominen jatkukoon!
Pitäiskö mun huolestua, kun löydän kamerastani tämmösiä kuvia? Jos mun 407 askeleen päässä asuvalla eläinystävällä onkin jotain salaisia patoutumia...

5 kommenttia:

 1. pelastit niin mun aamun :DDD nauran täällä ihan tyhmänä tolle vikalle kuvalle....

  VastaaPoista
 2. No arvaa kun selasin kamerasta noita kuvia ja sitte mitä helv-- :DDDDDDDD

  VastaaPoista
 3. Tähh siel on sit näköjää saman verran lunta ku lapissa vähän aikaa sitten :D hei mul ois yks kysymys; täällä huoneessa kun on toi ilmotustaulu, ja siinä noita kiviä liimattuna, niin haluutko että se säästetään ihan tuollaisena vai saanko toteuttaa mun vision ja maalata ne kivet siitä kynsilakalla, aattelin että mustalla? Voin toki vaan heivata sen hevonkuuseen tuosta jos haluut etten tee sille mitää :)

  VastaaPoista
 4. Joo nyt ei oo enää yhtään lunta........ Ja voit tehä sille ilmotustaululle ihan mitä lystäät! Mutta miks ihmeessä lakkaisit kynsilakalla, hiukka hidasta ja hankalaa ehkä?? Maalaa kunnolla jos kerta maalaat :DD

  VastaaPoista
 5. Okei kiva, noku en jaksa oottaa mitää maalienostoa ja kyllähä mä nyt näppäränä saan sen äkkii tehtyy :D ehkä....

  VastaaPoista