18.1.2011

Oh well I don't mind, if you don't mind

Arvatkaa kellä on lippu Band of Horsesin keikalle? No mulla! Hullua. Silti tuntuu jotenkin tyhjältä, ehkä koska lipun hankinta onnistui vasta valtavan epätoivon jälkeen enkä oikein vieläkään käsitä sitä.
Pitää ehkä muutenkin avautua Pariisin yltiömäisestä keikkatarjonnasta, se on nimittäin huikeaa. Huikeampaa kuin huikeaa. Mua melkein itkettää kun mietin mitä kaikkia oon missannu täällä oloni aikana, syynä sold out tai aikatauluongelmat (mm. Mumford & Sons, Brandon Flowers, The National, MGMT, Pony Pony Run Run, Gossip... sniif). Paljon kaikkea on tulossa, ja salaa toivon että edes jokin noista edellä mainituista tulis tänne uudestaan. Täällä muuten keikat alkaa aina tosi aikasin verrattuna Suomeen, siinä seitsemän, kahdeksan aikaan illalla. Ja ne oikeesti alkaa miten on ilmotettu..
Viime viikon keskiviikkona täällä alkoi alennusmyynnit ja ne kestää viisi viikkoa. Jossain viinikaupassakin oli alennukset... Uskaltauduin vasta tänään käväisemään puolikkaan kaupan (vain alakerta) verran, eikä siellä mitenkään normaalia enempää ihmisiä ollu, ehkä arkipäivä vaikutti asiaan.
Nyt ei oo ehkä ihan niin lämmin enää kuin viime viikolla, mutta Mäyrän sanoin: ihmiset istuu kahvilla ulkona tammikuussa. Toppatakkiakaan en välttämättä pue joka päivä vaikka palelenkin helposti.
Perjantaina käytiin ulkona (ehkä se oli se huulipuna..?), lauantaina jumitettiin ja sunnuntaina pengottiin vaatekasoja kirpparilla sekä mentiin elokuviin vaikka paistoi aurinko, heh. Mietin kovasti mitä sanoisin Sofia Coppolan Somewhere-elokuvasta. Oli kiva mennä katsomaan elokuvaa, josta ei tiennyt mitään etukäteen, paitsi no ohjaajan. Tykkäsin siitä kyllä, en kuitenkaan hehkutukseen asti. Muutaman ihmisen, oikeastaan yhden, tarina, minimalistinen. Aika Lost In Translation. Huomaan kuitenkin miettiväni sitä seuraavinakin päivinä, niin kyllä siinä jotain oli. Veden alla kuvatut otokset oli kauneinta vähään aikaan.

Kuvat weit

3 kommenttia:

  1. Hei jee kiva että sait ne liput!!! Ja mitä muuta voin sanoa kuin että Mumford & Sons, Pony Pony Run Run, TULKAA TÄNNE

    VastaaPoista
  2. No niiiinpä, löysin onneks toisen paikan mistä niitä vielä sai, aika helposti se loppujen lopuks meni, HUH! Ja joo, sais luvan tulla.... Mennäänkö muuten Villagersin keikalle, olikos se huhtikuussa..?? =)

    VastaaPoista