10.1.2011

Sleepyhead

Päivät menee nopeaa. Joku päivä teki mieli pukeutua vain harmaaseen, onneksi oli siniset housut. Jonain toisena olin pahis ja skypettelin työajalla. Ja luultiin menevämme steppiin, mutta päädyttiinkin tanssimaan.

Kaksi yötä putkeen aamuun asti juhlimassa, sen tuntee koko kehossa, ettei oo tullu nukuttua. Perjantai, mitä siitä voi muuta sanoa, kuin että ei enää ikinä niin. Mitä tapahtui? Pelottavaa, näin jälkeenpäin ajateltuna. Lauantaina sain jonkin ihmeen voimin itseni raahattua yhen kivan tytön 21-vuotissynttäreille. Otin aika rauhallisesti, oli vähän pakkokin..
Eilen kultturellestettiin (kultturelli + rellestää..? vaikka ei sitä väsyneenä laahustamista kovin rellestämiseksi voi väittää) ja vierailtiin Musée d'Orsayssa. Sieltä ei kuvia, koska niiden ottaminen oli kiellettyä. Paljon tauluja, ylläri. Van Goghit kavereineen tuli nähtyä ja oli siellä myös yksi Albert Edelfeltin taulu.
Eilen tuntui ihan keväältä, kun laitoin mun kevyemmän takin päälle ja oli lämmin, aurinko paistoi, ah. Museon jälkeen osasin syödä japanilaista puikoilla ja Starbucksissa jäädytin aivoja. Hyvä seura, parempi mieli, niinhän se oikeesti menee.
Otin vihdoin asiakseni kuunnella Passion Pitiä ehkä viikko sitten ja kyllä, tykkään erittäinkin kovasti!

Passion Pit - Sleepyhead


Ainii, sain tänään tosi coolin kortin ihanalta Siiriltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti