3.2.2011

Me ei olla mitään teinejä enää

Oon nyt 20 vuotta. Tiistaina heräsin iloisena ja hoin itelleni "mulla on tänään synttärit" ja "oon kakskyt" monta monta kertaa. Suunnitelmissa oli tehdä jotain koulun jälkeen synttäripäivän kunniaksi, mutta kaikki kaatui siihen, kun piti kiiruhtaa suoraan koulusta päästämään pesukoneenkorjaaja taloon (joka ei edes korjannut mitään vaan tulee vasta viikon päästä uudestaan...). Mutta mulle laulettiin koulussa ja onnitteluja satoi koko päivän. Illalla sain suklaakakkua ja pari lahjaa ja kävin liukastelemassa lempparinaapurin kanssa.
Eilen otettiin varaslähtö viikonloppuun ja juhlittiin mua, parikymppistä vanhusta laivalla (joka oli kyllä kiinni satamassa huom), huhhuh kun tulikin tanssittua. Onneksi ei normaalista poiketen tarvinnut työskennellä aamulla vaan pääsin kahdeksan aikaan nukkumaan ja heräsin vasta hakemaan lapsia koulusta. Sitä ennen tosin olin niin hyvällä mielellä edelleen, että tanssin yksin huoneessani, mm. tämän tahtiin:

Hot Chip - I Feel Better


nothing is wasted and life is worth living

2 kommenttia:

  1. miten saa ton kappaleen niin ettei näy videota?

    VastaaPoista
  2. YouTubessa sen videon alla lukee jossain kohdassa Embed (suomenkielisessä versiossa kai Upota tms), paina siitä. Sen alle ilmestyy koodi, jonka kopioit ja liität sinne, minne sen haluat lisätä. Ennen sitä voit raksittaa ruutuja, esim. include related videos, jonka jos valitsee, niin videon loputtua siitä voi suoraan siirtyä katsomaan muita siihen liitettyjä videoita. MUTTA se nyt ei liity sun kysymykseen mitenkään, JOTENKA: siinä koodissa lukee jossain kohtaa "width" ja "height", joilla kikkailemalla saa videosta eri kokoja. Ite jos en halua, että video näkyy, muutan ne niin, että width 650 ja height 28 (ennen oli 25, mutta nyt tuben videot on vähän muuttunu niin se alapalkki on vähän isompi kuin ennen. Musta siihen kävi myös 27, en huomannu paljoo eroo laittoko 27 vai 28.... muistaakseni :D). Niin ja width riippuu täysin siitä, kuinka leveä sun blogi tms on! Kokeilemalla löytää yleensä sopivan koon :DD Toivottavasti tästä oli jotain apua!! =)

    VastaaPoista