15.2.2011

Yeah you will be there on my mind through all


Tein viikonloppuna taas pikavisiitin La Rochelleen, kun saatoin lapset mummolaan mamien ja papyn hoiviin. Luulin, että siellä ois ollu jo paljon lämpimämpi mitä Pariiisin lähistöllä, mutta auringonpaisteesta huolimatta oli aika vilpoisaa. Lauantai-ilta kului hyvin Tanssii tähtien kanssa ranskalaisversioita katsellen.


Sunnuntaina kolmen tunnin paluumatkan jälkeen tapasin Mäyrää ja Montparnassen aseman portailla jumittelun sekä kreppien syönnin jälkeen päädyttiin elokuviin katsomaan Black Swan. Oli aika erilainen mitä odotin, jos joku meinaa mennä katsomaan sitä vain balettielokuvana, niin... ei. Kannattaa se silti nähdä, Natalie Portmanin takia vähintään.


Tänään pysyttelin kotona parannellen nuhaani ja huomenna kipaisen heti ensimmäisenä apteekkiin hakemaan jotain silmätulehdukseen, niinpä...
Katsoin elokuvan The Piano, joka on ollut katsottavien listalla jo ikuisuuden. Ylitti kyllä kaikki odotukset ja huh! Katsokaa se jos kiinnostaa, mulla se joka tapauksessa nousee varmasti parhaimpien näkemieni elokuvien joukkoon.
Haleja ja pusuja kaikille ihanille, onhan ystävänpäivä!
(Ellie muistuttaa mua nyt Ranska-joulusta, kuuntelin sitä vieraassa paikassa kaukana kaikesta mutta silti hyvillä mielin. En oo oikein koskaan innostunut täysin Ellie Gouldingista, mutta ainakin tää coveri ja video sulattaa mun sydämen!)

Lataan loput kuvat myöhemmin, Imgur ei jostain syystä nyt suostu yhteistyöhön, mur. // Kaikki paitsi yhden sain laitettua, outoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti