2.5.2011

Tänään ilman mitään sen kummempaa syytä te rupesitte käymään mun hermoille

Tyhmiä juttuja:

Scandinavian Music Groupin uutta levyä ei voi kuunnella Spotifyssa täällä Ranskassa. Kuten ei myöskään Olavi Uusivirran ja Anna Järvisen yhteiskappaletta, tai tätä Reginan biisiä, jotka onneksi löytyvät YouTubesta, toisin kuin SMG.

Spotifyn uudet rajoitukset. Fiksu veto sinällään, että nyt ihmiset periaatteessa pakotetaan maksamaan siitä, koska eihän 10 tuntia riitä mihinkään, oikeasti. Eikä vitonen tai kymppi kuussa nyt niiin paha ole, varsinkaan kun etenkin täällä ollessani kuuntelen musiikkia lähes ainoastaan Spotifysta. Mutta silti, ihan pyllystä.

Pääsykokeisiin lukeminen. Ei mulla onneksi ole kuin kaksi kirjaa, eikä nekään mitenkään ihan ylitsepääsemättömän vaikeita, vaikka ovatkin ranskaksi. Huoh, pakko vaan yrittää lukea.

Imgur ei toimi.

Krapulavitutus. Väsymyksestä, nestehukasta, nälästä tai mistälie johtuen kaikki ärsyttää. Eilen tähän toi parannusta pizza (jota metsästettiin ja odoteltiin pari tuntia) sekä jäätelö (lue seuraava kohta).

Jäätelö-överit. Tuli todistettua, että jäätelöäkin voi syödä liikaa.

Kivoja juttuja:

Suomeen käymään alle kolmen viikon päästä!

Vappu-piknik lauantaina lähinnä suomalaisporukalla (yksi ruotsalaisvahvistus tosin oli mukana). Sadekuurot ei haitanneet puun alla. Meillä oli jopa simaa! Sacre Coeurin ja parin baarin jälkeen kuljeskelua pitkin Pariisin katuja odotellen ekaa junaa. Onneksi olin Peven kanssa. Niin, ja Charlesin.

Modern Family. Sopivan pituiset jaksot (ehin mä vielä yhen!) ja just hauska. Vaikka kieltämättä niin amerikkalainen.

Des pamplemousses. Siis greipit.

Päästiin sittenkin kokkaamaan Protu-leirille Iisan kanssa! En voi kuvailla tätä muuten, kuin että I'm so excited!!! Tulee paras SMG-menu ikinä!

Jäätelö. Kaikesta huolimatta.
 "What did you say?!"

4 kommenttia:

 1. WHAT did U say????? I'm NOT dead!!
  Rakastan viimesintä kuvaa ja ihan vaan vinkiksi, et sen jätskin voi laittaa takas pakkaseen ja syödä loput esimerkiksi seuraavana päivänä...

  VastaaPoista
 2. MITÄ onko Charles vieläkin elossa?! Tai tallessa??!! Ja eikä voi, ei todellakaan.

  VastaaPoista
 3. on se, makaa tosin vähän nuupahtaneena mun laukun pohjalla.. liekkö ollu taas väähä menossa yöllä. Onhan se aika rankkaa ku koko ajan pitää todistella olevansa hengissä! nii ja voin vaan kuvitella mihin sä tolla otsikolla viittaat :D mutta ei ihan kuitenkaan täsmää, koska sullahan oli KOHMELO!!!

  VastaaPoista
 4. kohmelo tekee ihmeellisiä asioita.................... :DD

  VastaaPoista