13.1.2012

Break our windows and let the sun shine in

Mikään ei piristä (tai masenna kun tulee ikävä...) näin pimeän ja kylmän keskellä, kuin valokuvien katseleminen. Etenkin ystävien ja keväisten reissukuvien. Huhtikuu 2011 ja ah, Berliini!

 BERLIN BABY ! 027

 BERLIN BABY ! 043

 BERLIN BABY ! 025

 BERLIN BABY ! 045

 BERLIN BABY ! 047

 BERLIN BABY ! 048

 BERLIN BABY ! 074

 BERLIN BABY ! 053

 BERLIN BABY ! 075

 BERLIN BABY ! 090

 BERLIN BABY ! 098

 BERLIN BABY ! 092

 BERLIN BABY ! 158

 BERLIN BABY ! 159

 BERLIN BABY ! 176

 BERLIN BABY ! 179

 BERLIN BABY ! 184

Solander - Berlin

PS. Ei teidän tarttis olla niin hiljaa siellä. Kun aina sitä välillä miettii, että onko tässä touhussa mitään mieltä. Niin olisi kiva kuulla, että onko jotain erityistä, mitä haluaisitte nähdä enemmän täällä blogissa, mikä on ihajees ja mikä ei. Vaikka loppujen lopuksi päätän tietysti itse, mitä täällä julkaisen, niin kaipaisin pikkuisen ajatuksia nyt teiltäkin. Pus!

10 kommenttia:

 1. heitä jotai sun lempparibiisejä tai kivoja uusia löytöjä tai ylipäätään hyvää musiikkia tänne! vaikka oothan sä näköjään melkein joka postauksen yhteydessä niin tehnyki hehe mut joku yhteenveto niistä :) mun vanha ja tylsä spotify-lista kyllästyttää, haluun jotain uutta kivaa kuunneltavaa. luotan sun musamakuus koska florence ja ben howard =))

  VastaaPoista
 2. Oooo berliini on aika namskis!! Tahtoo sinne taas... Tosin enää 47 päiväää ja SAKSA jibeee! Ehk siellä vois käydä tsekkaamassa myös, miten berliini nykyisin voi :)

  VastaaPoista
 3. Mua alkaa toisinaan kyllästyttää se, ettei saa lukijoilta minkäänlaista reaktioo.. Tai siis niin, äh. Vaikee nyt sanoa mitään kuulostamatta ihan tyhmältä. Mä vaan tykkään lukea kaikkea mitä tänne laitat!

  VastaaPoista
 4. ansku: hmmm joo voisin ehkä joskus koota jonkunlaista listaakin! ja hyvä että jotakuta kiinnostaa noi musiikitkin :DD tykkään jotenkin jakaa noita biisejä per postaus mut joo katellaan sitä listaa :--)

  VastaaPoista
 5. milla: berliini on ihana! lähetkö siis saksaan vaihtoon? minne päin ja kuinka pitkäks aikaa?? ääh mäki haluun :D

  VastaaPoista
 6. anniina: jooh, i feel you! jotenki tuntuu välillä että postaukset, joihin ei tuu yhtään kommenttia on jotenki epäonnistuneita haha :DD mut ymmärrän kyllä, että kynnys kommentoida on joskus aika suuri tai en aina itekkää kommentoi ku aika harvoin.. tai no oon nykyää vähän aktiivisempi mutta kuitenki :D mut oon vaan aina nii liikuttavan ilonen ku huomaan uusia kommentteja heh :--) ja kiva kuulla että tykkäät hih :))

  VastaaPoista
 7. Löysin sun blogin ihan sattumalt ja tää vaikuttaa toosi kivalt! :) jää kyllä ehottomasti seurailee ja jooo, kun tulee kommenttei tai uusii lukijoit niin tulee heti jotenki sellanen onnistuja- fiilis ja sit on niiin ihana ku huomaa et ihmiset on kommentoinu :)) Ja ihan sika kivoi kuvii :))

  Tervetuloa vierailemaan myös mun blogissa ;)
  http://iiiiddaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. LAlalala minä tykkään sinun postauksistasi kovasti, omat höpinät, musajutut ja kivat kuvat on aina tosi jees!! Täytyy yrittää petrata kommentoinnissa, sillä tosi usein mun on _pitänyt_ kommentoida, mutta sit klikkaan epähuomiossa väilehden kii ja unohdan koko jutun! >:-( mutta oon itse saanut niin paljon kivoja kommentteja nyt lähiaikoina, että tarvis todella tehdä oma osansa tässä asiassa!!

  MUTTA SIIS: luen, aina!!!

  VastaaPoista
 9. iida: haha, totta :) kiitos paljon! :--)

  VastaaPoista