17.1.2012

So keep your heart strong and love long and give kisses when you can

 IMG_8706

Lisää elämänohjeita tupsahtelee eteen tuon tuosta ja hyvä niin. Onhan tuo otsikkoon lainattu lähes sama kuin tässä, mutta haittaakse? (peukku Putouksen Jani-Petterille, hehe). En oo mielestäni koskaan ollut ihminen, jolla on jokin motto, mutta tykkään nappailla lausahduksia lauluista, elokuvista, kirjoista, mistä vaan.

Nyt myös hieman kirjapäivitystä.

Juha Itkosen Kohti, pidin siitä. Ei mikään superparasikinä mutta tykkäsin. ("Minä en pelännyt yksinäisyyttä mutta minä halusin rakastaa.")

Lionel Shriver, Poikani Kevin oli hirveä. Ei siis huono, päinvastoin. En vaan keksi osuvampaa sanaa, jolla sitä kuvailla. Varmasti yksi vaikuttavimmista kirjoista, jonka olen lukenut ja tulen koskaan lukemaan.

Riikka Pulkkinen, Totta. Pidin hurjasti, enkä vain siksi, että mukana vilahteli myös Pariisi. Tuota lukiessa tajusin entistä selvemmin oman viha-rakkaussuhteeni Pariisia kohtaan.

talviiii

Tarvitsen nähtävästi sopivassa suhteessa päiviä, jolloin en tee yhtään mitään, jotta toisina kykenen tekemään edes jotain. Kuten saamaan itseni ulos valoisaan aikaan ja lähteä kävelylle. Tajusin nimittäin, että mun vieressä on arboretum ja sunnuntaina oli ihan täydellinen talvipäivä!

IMG_8715

IMG_8711

IMG_8712

Innostuin myös hieman askartelemaan. Mielessä on muhinut jo jonkin aikaa aarrekarttajuttu ja muita onnellisuusasioita (lukekaa: klik!, klik!, klik!). Tosin skippasin pohdintaosuuden ja aloin leikellä vaan kivoja kuvia niistä lehdistä, joista raatsin. Mutta nyt tarkemmin ajateltuna kyllä siinä kai niitä unelmiakin näkyy. Ilmeisesti ainakin mun alitajunta yrittää saada mut värjäämään hiukset ruskeiksi ja leikkaamaan otsiksen, hmmm. Saattaahan tuo jonkun mielestä olla lapsellinen, naiivi ja korni, mutta sanonpa vain (kuten Iris elokuvassa The Holiday): 

"I like corny. I'm looking for corny in my life."
 IMG_8713

Sillä mitä muuta tässä elämässä pitäisi tehdä, kuin olla onnellinen?

 

4 kommenttia:

 1. Totta on niin ihana, yksi parhaista kirjoista ikinä :--))

  Ja toi onnellisuuskollaasi on ihan superhieno!

  VastaaPoista
 2. sanni: niin on! ihanaihanaihana! ja kiitos paljon! :--)

  VastaaPoista
 3. Hienot kollaasit! Itse olen tuhonnut kaikki vanhat Demit ja muut sellaiset lehdet joita en viitsi enää kokonaisina säilyttää, ja sujautellut mukavat jutut muovitaskuihin ja kansioon. Nyt niitä kansioita on jo kaksi ja ne pullistelevat vihaisesti, kaipaisivat kai jo kolmatta kaveria. :) Ainut tapa millä raaskin heittää lehtiä pois! :D

  VastaaPoista
 4. mari: kiitos! :-) hei ihan mahtava idea, pitäis tehdä noin itsekin! vaikka on mulla kaikenmaailman kuvia kyllä tallessa, mutta pitäis joskus käydä järjestelmällisesti lehdet läpi. en vaan aina raaski leikella "parhaimpia" lehtiä, kun aattelen aina että jos luenkin sitä vielä joskus, vaikka oikeasti todella harvoin luen jo kertaalleen selattuja lehtiä uudestaan :D

  VastaaPoista