24.1.2012

Just take my hand and make me feel amazing

 IMG_8891

En tiedä, opinko ikinä tykkäämään kameran edessä olemisesta, mutta ehkä harjoittelu tekee mestarin tässäkin asiassa. Halusin vain näyttää, että neuloin kuin neuloinkin sen kaulahuivini valmiiksi. Jyväskylään jäi vielä keskeneräinen neulepanta, koska pelkäsin, etten selviä siitä ilman äitiä, hahah.
 create a gif

Ja oonko ees hidas vai hidas, kun yhdistin Spotifyn vasta nyt Facebookiin? Ajattelin aiemmin, että se on ihan turhaa, kun mulla on kuitenkin Last.fm. Mutta eihän ne nyt oo yhtään sama. Ja koska multa pyydeltiin soittolistaa, niin näinhän sen jakaminen käy kätsysti! Tuumin, että voisin jatkossa jakaa aina kuukauden aikana kerääntyneet uudet musiikkilöytöni, miltä kuulostaa? Tästä pääset tammikuun listaan käsiksi! (Ja kyllä, siellä on myös Beyoncéa. Ei sille voi mitään, jos Queen B just makes some honey...)

Guillemots - I Don't Feel Amazing Now

Oh anyway, my heart is on the table
You can take it if you want, it's yours

(Se olkoon tervehdykseni kaikille uusille suloisille lukijoille, pus!)

8 kommenttia:

 1. JOOO! soittolistoja vaan kehiin, ku sul on niin hyvä musiikkimakuki:)
  ps mielettömän ihana toi huivi!

  VastaaPoista
 2. saara: hih jes hyvä, niitä tulee sitte aina jos vaan on tarpeeksi biisejä kasassa! kiitos :--)

  VastaaPoista
 3. hyvältä kuulostaa, niin idea ku playlistiki! ja tosiaan, IHANA huivi. ja oot hurjan nätti. ja tykkään tosi paljon tästä sun blogista, luin sen itse asiassa läpi tässä toissa yönä (toivottavasti en kuulosta ihan kahelilta...)

  VastaaPoista
 4. tiina: hihii, jes! ja oi että, kiitos!! :--) siis ihanko kokonaan läpi, huh! :o aika urakka, arvostan kyllä suuresti jos oot jaksanu lukea myös ne ihan alkuaikojen oudot sepittelyt, haha :D ihana!

  VastaaPoista
 5. ooo, aivan ihana huivi, niin kauniin värinen! muutenkin mukava tämä blogi, j'adore :)

  VastaaPoista
 6. sannero: kiitos kovasti ja merci beaucoup! :-)

  VastaaPoista
 7. NONNII oon kuunnellut tota listaasi nyt ja ei voi todeta kuin että HUH. Sulla on loistava musamaku! Ensinnäkin soittolista alkaa samalla biisillä millä munkin keskeneräinen listani JA tolla on vaikka mitä kipaleita joita en tiennyt etukäteen - tuntuu että se on hyvin iso juttu nykyisin, suurin osa listoista sisältää entuudestaan tuttuja biisejä. JESSSS ja KIITOS!♥

  VastaaPoista
 8. ida: JEE kiitos! ♥ se on kyllä niin totta, että samat biisit pyörii lähes kaikkien listoilla mut toisaalta jos ne on hyviä nii mikäs siinä :DD mut aina on kiva tietty tehdä uusia löytöjä! :--))

  VastaaPoista