22.3.2012

Maybe we're just playing house just 'cause it feels good

 IMG_9859 copy

IMG_9833 copy

IMG_9837 copy

IMG_9850 copy

IMG_9852 copy

IMG_9853 copy

Asunto alkaa hiljalleen näyttää asuttavalta, eikä vain kasalta pahvilaatikoita. Hiljaa hyvä tulee vai miten sitä sanotaan...

Nuo tuolit oli ihan huippulöytö Jyväskylän EkoCenteristä, vain neljä euroa kappale. Niissä oli ihan järkyttävän rumat päällyset aluksi, mutta onneksi äitiltä löytyi superkivaa sitruunaista kangasta, jonka se oli ostanut olleessaan mun ikäinen, muttei sitten ollutkaan käyttänyt sitä. Tuolit siis ei ihan DIY vaan LYMDI (= Let Your Mom Do It).

Kellokin on kirppikseltä, Jyväskylän Centrumista. Epäröin ensin sen ostoa, koska "ei mulla oo mitään muuta turkoosia", mutta eihän sillä nyt ole mitään väliä. Yllättäen oon alkanut tykkäämään kaikesta turkoosista ja muistakin sinisen sävyistä.

Olin myös reipas ja kasasin ihan itse tuon Ikeasta hankitun hyllyn (joo ei oo vaikeeta mutta pitää nyt vähän brassailla, hehheh).

Ai että, rakastan tätä kämppää ihan hirmuisesti!   Active Child - Playing House (Chad Valley Remix)En yleensä innostu semmosesta r'n'b-ulinasta, mutta toi eka biisi vaan toimii. Samoin Chad Valleyn remix siitä. Kuten myös Chadin oma tuotanto. Jeejee!

2 kommenttia:

  1. tosi kiva blogi sulla ja hienoja kuvia!

    jos kiinnostaa, käy tsekkaamassa munkin blogi jossa tällähetkellä menossa arvonta :)

    http://www.eetus-reign.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. eetu: kiitos paljon ja minäpä käyn kun ehdin! :-)

    VastaaPoista