21.3.2012

This is where I'm home

IMG_9785 copy

Maanantaina satoi räiskäleitä naamaan, mutta jopa räntäsade voi olla kaunista - jos sitä katselee linja-auton sisältä.

IMG_9843 copy

Kynsilakanpoistoainetta, joka tuoksuu muka mansikalle. Eihän se nyt hyvälle tuoksu, mutta ei ainakaan niin jäätävän pahalle kuin normaalit. Riikan kanssa metsästettiin kuumeisesti mintunvihreää kynsilakkaa, mutta joko ne oli loppu tai sitten löytyi vain ihmeen harmaansävyisiä. Lopulta löysin jotain ainakin sinne päin, vaikka sekin on hieman liian turkoosi. Kiva se on silti ja vaaleanpunaisen mattalakan piti olla ensin vain lohdutuslakka (jos mintunvihreää ei löytyisikään) mutta lähti sekin sitten mukaan. Mun kevätsävyt, kyllä nyt kelpaa!

IMG_9814 copy

IMG_9827 copy

Tädiltä joululahjaksi saatujen, uusien lempilakanoiden välissä on mukava hörppiä uutta lempijuomaa, sitruunalla terästettyä kuumaa vettä, helppoa ja hyvää! Näiden kanssa kelpaa katsella mun uutta lempi-tv-sarjaa, Iholla. Oon ihan koukussa!

Olipas paljon uusia lempiasioita. Uutta on myös, että mua voi seurata nykyään myös Twitterissä. En vielä ole ihan perillä, että miten se toimii ja mitä siellä pitäisi tehdä, mutta eiköhän se tästä!

PS. Emeli Sandé, ihana nainen, ihana ääni, ihana ihana ihana.


This is us,
This is love,
And this is where I sleep

2 kommenttia:

  1. Mä ostin mintunvihreetä lakkaa Kicksistä. Se on vähän kyllä sellanen että pitää laittaa aika paljon koska se levittyy huonosti, mutta ihanan värinen! Aika söpö tuo vaaleanpunainen.

    VastaaPoista
  2. anniina: noniin, arvelinkin että sieltä saattais löytyä mut en sit jaksanu enää siellä käydä :-D tykkään kyllä nyt ihan hirmuisesti tästä turkoosista, ai että! tossa pinkissä on kivointa se, että se on matta :))

    VastaaPoista