26.4.2012

I know it's worth a little more

IMG_0001 copy

IMG_0002 copy

IMG_0004 copy

IMG_0007 copy

IMG_9996 copy

Kivaa on...

...jumittaa liian pitkään lounaan jälkeen yliopiston ruokalassa ja höpötellä koulukavereiden kanssa, vaikka sekin aika pitäisi käyttää tentteihin lukemiseen.

...viettää teehetkeä hyvien tyyppien kanssa ja mennä sitten yhdessä kasvattamaan lihaksia punttijumppaan (siis mitä lihaksia, hahhah).

...kävellä auringonpaisteessa kesäistä musiikkia kuunnellen niin, että alkaa väkisinkin hymyilyttää.

...kun vielä yhdeksältä illalla linnut laulaa ja taivas on vaaleanpunainen.

...voi heräillä omaan tahtiin ja makoilla peiton alla naapurin pianonsoittoa kuunnellen (arvelen, että kyseessä on ihan ammattipianisti).

...askarrella kevätkollaasi. Vaikka vanha kollaasi onkin ihan pätevä edelleen, niin kaipasin jotain raikkaampaa.

...saada soittolista valmiiksi. Tästä näin pääset kuuntelemaan huhtikuun soittolistaa! En ole ihan varma itsekään, mitä Rebecca Ferguson tai Dawn Richard siellä tekevät, mutta ei se niin vakavaa ole. Tämän kuun ehdottomat suosikit ovat Grimes, Sbtrkt ja Jonquil. The Jezabelsin albumi oli pienoinen pettymys, mutta kyllä sieltäkin kivoja kappaleita löytyy.

Toivottavasti teilläkin on kivaa! Saa kertoa, jos on mielen päällä jotain erityisen kivaa! Kiva, ihan liian aliarvostettu sana, heheh.

10 kommenttia:

 1. Meen reilu kahen viikon päästä Suomeen ja oon ihan superinnoissani<3 Eihän se perjaattes oo kiva reissu kun viidet pääsykokeet mut ei turhaa stressiä :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on vähän ikävä punttijumppaa!!!!! Syksyllä sit...
  Hihi mulla on just sun huhtikuulista täällä soundtrackina, kun aloin selailee blokei.. Se on oikein kiva..
  Kivaa on myös se että huomenna ei oo koulua! Ja että täällä on kesä, tosin ilmeisesti se kestää vaan vknlopun, mutta kuiteskin... Kivaa on myös, että ihan just on toukokuu, mistä tulee salettiii superkiva kuukausi, kun on jo niin paljon kaikkea kivaa suunnitteilla.

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, perun sanani. Forecasti on muuttunu ja nyt kivaa kesäsäätä luvataan jo 2 viikoks eteenpäin!!!!! :D

  VastaaPoista
 4. lotta: viidet?!?!? huhhuh :DD no, okei oli mullaki neljät sillon ku kävin, mut silti :D tsemppiä niihin!

  milla: miten voi olla! :DDDDDD no, onhan se tietty niin ihanaa, että... nojuu, ainaki lihakset iha jumissa nyt :)) JOOO tulis tännekki se kesä hei!!!!! epäreilua :D

  VastaaPoista
 5. joo toi ykköskohta on kiva! mitä sitte vaikka voisikin käyttää sen ajan hyödyks tehden tilastotieteen demotehtäviä, roskiin semmoset! ja vaikka en harrastakkaan salia, niin kyllä 3,5h tanssitreenikin käy yhtälailla kivasta :) ps. harmi et mun spotifyaika on _taas_ ihan lopussa =(

  VastaaPoista
 6. aura: hahah, todellakin, turha mikää koulu :DD mä oon taipunu jo maksamaan spotifysta, meni hermot lopullisesti sillon, ku tuli se kuuntelurajotus per biisi (vaikka se kai onki nyt poistunu) ja on kivaa ku sen saa nyt myös puhelimessa mukaan kaikkialle :--)

  VastaaPoista
 7. haastoin sut tämmöseen: http://sara-pursuitofhappiness.blogspot.com/2012/04/ykstoista-kysymysta.html :-)

  VastaaPoista
 8. ihastuttava kollaasi!

  ja kiva on ehkä kivoin sana ikinä, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, tuntuu suussa hyvältä ja on sopivan napakka. kiva! kivakiva! hyvä kiva go kiva

  VastaaPoista
 9. aura hulda maria: kiitos, ihastuttava aura! :-) ja kyllä, kiva ON kiva! :D

  VastaaPoista