26.8.2012

Sadness is my boyfriend, oh, sadness I'm your girl

syksylista

Kesä alkaa olla ohi ja kumma kyllä, se ei haittaa mua ollenkaan. Varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni olen innoissani syksystä. Ehkä siksi, koska kesä ei tuntunut kesältä ollenkaan, ei ollut lomaa kunnolla lainkaan ja säätkin nyt oli mitä oli. Odotan yliopiston kurssien alkamista ihan uudella innolla, toisin kuin vuosi takaperin. Odotan kuulaan kirpeitä syysaamuja, lehtien muuttumista keltaiseksi ja punaiseksi sekä sitä, että tämä pikkuruinen asuntoni ei ole kuin saunassa asuisi.

Syksyn kunniaksi tein soittolistan syksyfiilistelyyn. Se on jo nyt 11 tunnin mittainen, kun kesälista on 8 tunnin, ehkä sekin kertoo jotain? Jos kesälistalla oli sellaista pyöräilen kukkamekko päällä ja aurinko paistaa -musiikkia, niin syksylistalla on enemmän sellaista juon teetä villapaitaan kääriytyneenä ja katselen ikkunasta, kun ulkona sataa -musiikkia.

Syksy on kyllä parasta musiikkiaikaa, kun uusia levyjä tuntuu nyt pukkaavan kaikilta lemppareilta ja klubikeikat starttaa festarikesän jälkeen. Aivan pian on Tampereella mm. Monsters Of Pop ja Lost In Music, aijai!

Syksyisin myös palaan kuuntelemaan vanhoja suosikkejani. Erityisen hyvää syksymusiikkia on mielestäni mm. City And Colour, Band Of Horses, The National, Broken Bells, Birdy, Prince Of Assyria sekä Eva & Manun juuri ilmestynyt esikoisalbumi.

Mitkä on teidän syksysuosikkeja musiikin saralta tai muuten?


PS. Pointsit sille, joka tunnistaa mistä kappaleesta soittolistan nimi (sekä tämän blogin url-osoite) tulee. Viiden pisteen vihje: Bloc Party. Neljän pisteen vihje: löytyy levyltä Intimacy.

11 kommenttia:

 1. Oiii mullakin on jo aika syksyolo, kesä oli saksassa ja nyt on aika syksylle ja uusille jutuille :) Haha taikka paluu vanhaan se kai teknisesti ottaen on, mutta samapa toi :D
  Syksymusaa, hyvää teetä, paljon kynttilöitä ja oma koti<3 heihei vaan kuuden hengen solu...
  Uu ja keikkoja jibee, en oo ollut niin pitkään aikaan, can´t wait!!!

  VastaaPoista
 2. ah, mäkin oon aivan fiiliksissä syksystä! koulu, kaulahuivit ja maiharit, ja se tee! broken bells, national ja bloc party on kyllä ihan syysmusaa.. piti googlata toi forgive me autumn ku multa onkin mennyt tämmönen biisi ihan ohi..

  VastaaPoista
 3. milla: kyllä musta aina vuodenajan vaihtuessa tuntuu, että jotain uutta tapahtuu, nytkin vaikka ei aloita uudessa koulussa tai mitään, niin on uudet kurssit sun muuta :--) hihhii, pitää kanssa mennä yhessä jonnekin keikoille sitten!

  aura: jee kiva, että on samoja lemppareita muillakin! :-) hihih, toivottavasti googlailu auttoi, vaikka ei tuo siis mikään biisin nimi ole vaan sanoituksista löytyy heheh :))

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Roosa, syksylista JEE <3 ja huhhhu m.o.p. ja lost in music, aaaaa!!

  VastaaPoista
 5. hahah melko vannoutuneena fanina tiesin kyl ettei tuon nimistä biisiä olekkaan, mut googlasinkin pelkillä sanoilla :D biisi löytyi ja päätyi meikäläisenkin syyslistalle. koska syyslistat on vaan parhaita, ja hiton pitkiä joo

  VastaaPoista
 6. musta on tänä vuonna löytyny syksyfiilistejä vaikka ennen oon aina ollu niiin kesätyttö :-)
  ja jeee soittolista! parhautta

  VastaaPoista
 7. ida: hahaa, ihanaa, että joku on innoissaan mun soittolistoista! :-D <3

  aura: jee hyvä että löyty! :-) joo mietin, että kuinkahan pitkäksi tuo lista meinaa vielä paisua..... :DD

  pauliina k.: jep, sama täällä! kumma juttu, miten se syksy voikaan näin yhtäkkiä tuntua niin kivalta :-D parhautta tehdä soittolistoja, kun vastaanotto on näin superkiva!! :)

  VastaaPoista
 8. Heheh must on kans kiva et paisuttelet tota listaa yöaikaan ku luuri vaan tärisee ja tulee viestei et roosa taas lisäili biisejä :D :D yritä siinä nukkua.... :PP

  VastaaPoista
 9. milla: ahhahahah VOI EI hups sorii..... oon vähän tämmönen yöeläjä ::::DDD

  VastaaPoista
 10. Jooo hei siis itsehän en voi muuttaa mitään puhelimen asetuksia, ettei se kertois ihan kaikista maailman häppeningeistä :D Paitsi oikeesti vaan pelaan sanajahtii kaikki yöt että SAATTAISIN ehkä muutenkin olla valveilla... :D Ja todellakiin minä suorastaan VAADIN susta keikkaseuraa!!! :D tykkäämpäs mä tänään capslockista... Oon vähän levoton, pitäs pakkaa.. Huomenna TAMPERE :DD

  VastaaPoista
 11. milla: :DDDDDDDDDD UUU huomenna! JEE!

  VastaaPoista