18.8.2012

We don't want the fame // Oh, we want the fame

IMG_1223 copy

IMG_1232 copy

IMG_1231 copy

Tietysti juuri silloin, kun on edellisenä iltana ajatellut, että kyllä hiukset vielä yhden päivän menevät pesemättä ja nutturalla vielä kolmannenkin päivän, on nukkunut yön huonosti ja aamulla pukeutuminen on kiinnostanut, kuin kilo, noh, sitä itseään, laittanut päälleen vain jotain mahdollisimman mukavaa ja jotenkuten puhdasta, vähiten rikkinäiset sukkahousut ja kaiken lisäksi kumisaappaat, koska näytti uhkaavasti siltä, että alkaa sataa, niin totta kai juuri silloin Aamulehden toimittaja ja kuvaaja haluavat haastatella tyyli- ja muotiasioista.

Tässä siis meikän 15 minuuttia kuuluisuutta, ehheh. Ja ei, en halunnut tässä valittaa, että iiks, jouduin lehteen (tai vastaavasti brassailla, että hei meikän pärstä on lehdessä), mutta tuo koko tilanne huvitti minua vain niin suunnattomasti. En muista puhuneeni mistään kupeista, vaan astioista yleensä (tai ehkä puhuinkin, tilanne kun oli melkoisen kuumotteleva, sano siinä sitten jotain järkevää..), mutta ehkä nuo pääpointit tulivat esille.

Joo-o, nyt saa nauraa.

4 kommenttia:

 1. No hyvältä näyttää! Tolleen effortlessly cool! No joo, i've been there too, joskus hellooksiin ku jouduin niin siellä luki vaan että miulla on tänään päällä isoisän kamera. en musitaakseni ollu kuitenkaan niin sanonu, tai ehkä olinkin, hämmennyksissäni.

  VastaaPoista
 2. maukku: no hyvä, heheh, kiitos! huhhuh, voin vaan kuvitella tilannetta jos joutuu/pääsee hel-looksiin :----D

  VastaaPoista
 3. Hahhaah no selkeesti oot osunu ihan kultasuoneen yrittämättä; erittäin hyvältä ja NIIN SULOISELTA näyttää! <3

  VastaaPoista
 4. mira: oo, kiitos hurjasti kivasta kommentista!!! <3

  VastaaPoista