5.7.2013

Kesä on kiva

IMG_20130628_141800

IMG_20130628_214208

IMG_20130630_175747

IMG_20130702_142759

IMG_20130629_225128

IMG_20130630_174719

IMG_20130702_142358


Vaikka loma loppuikin, kesä jatkuu.

Ja kesäseikkailut.

Muutama kuuma kesäpäivä tädin ja pikkusiskon kanssa. Kuopiossa veneilemässä ja viinijuhlilla. Tampereella turisteillen ja museossa.

Löysin kynsiini ässimmän kesäsävyn, sen nimi on coral crush ja todellinen ihastus onkin. Uuden lempimekon löysin kaapistani; huhtikuisesta Lontoon-reissusta asti kaapissa muhinut mekko valikoitui vasta nyt käyttöön, koska en muka osaa käyttää kauluksia. No, nytpä opettelen.

Kesä on kohdellut hyvin.

12 kommenttia:

  1. hei.
    minulla on ehkä vähän hassuhko kysymys. olen muuttamassa syksyllä jyväskylään, ja käsitykseni mukaan sinä olet sieltä kotoisin. olisi kiva kuulla joitakin kivoimpia paikkoja jyväskylästä, esimerkiksi kirppareita ja kahviloita ja klubeja.

    p.s. olen vähän ihastunut sinun hiuksiisi! ja koko blogiin. hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Asun ite jyväskylässä ja joitain kivoja paikkoja tiedän vaikka klubeista en osaa sanoa kun oo vielä alaikäinen :D Kirppareista lemppareita on kirpparilla.fi,joka on n. 5 km keskustasta mutta lähelle pääsee bussilla,se on melko iso itsepalvelutori. Toinen paikka mistä usein löytyy kaikenlaista kivaa,varsinkin nuorten vaatteita paljon,on Centrum joka on ihan keskustassa,vähän piilossa tosin mutta kirpparin nettisivujen kautta löytyy helposti reitti. Myös Palokassa(6 km keskustasta) sijaitsevassa Silinterissä kannattaa käydä :) Keskustan parhaat kakkupalat saa 'nallekahvilasta' eli Wilhelmiinan konditoriosta! Coffee houseja täältä löytyy kaksi ja ne on nuorten suosiossa eli aika meluisia useimmiten :D

      Poista
    2. täältä lisää vinkkejä suoraan blogin pitäjän pikkusiskolta!

      ruma on ihan ykkönen jyväskylän baareista. giggling marlin menee vähän liikaa teinihelvetin puolelle, mutta on tanssihuumassa ihan kiva paikka. plus siellä on tosi halpaa verrattuna muihin baareihin! escape on myös kiva tanssipaikka, mut siellä on kalliimpaa, ja itellä ainakin ikä aiheuttaa vielä ongelmia sisäänpääsyn kanssa, se on nimittäin muistaakseni K-18 käsittääkseni ainoastaan keskiviikkosin, muina päivinä K-20 (?). hirveesti muita menomestoja täällä ei oo, ainakaan nuoremmille.

      kuten aiemmassa kommentissa mainittiin, kirpparilla.fi ja centrum on loistavia kirppareita! centrum on mukava koonsa ja sijaintinsa puolesta, kirpparilla.fi taas on tosi laaja ja vaatii ehkä enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä koluamiseen. mutta lähes poikkeuksetta sieltä löytyy jotain ostettavaa ;---)

      toivottavasti oli apua!

      Poista
    3. moi! jee, onnea muutosta ja oot näköjään saanutkin jo vinkkejä anskulta ja toiselta anonyymiltä! :-D asuin tosiaan jyväskylässä 19 vuotta, mutten enää viimeiseen kolmeen vuoteen, joten paljon on tainnut unohtuakin. ehkä mä jotain osaan kuitenkin sanoa :-)

      jyväskylässä on ihan surkea kahvilakulttuuri, mutta suosittelen kanssa wilhelmiinan konditoriota siinä bussipysäkkien vieressä vapaudenkadulla. ravintoloista suosittelen lämmöllä soppabaaria (http://www.soppabaari.fi/).

      kirppareita on keskustassa tosiaan oikeestaan vaan centrum ja sit oli ainakin joskus ekocenter gummeruksenkadulla, josta joskus saattaa jotain löytää :-)

      klubeista ruma on tosiaan ihan ykkönen, mutta myös shaker ja freetime on musta kivoja. bra on kans ihan ok, oon tosin käyny siellä vaan pari kertaa. giggliniin en menis, ellei tykkää hinutusmenosta, mut jotkut tykkää. istuskeluun suosittelen passionia. ainii ja vakiopaine eli vakkari!! se sopii sekä kahvitteluun että kaljotteluun, heh. ja musta kynnys on myös aika jees, se on vanhan aseman paikalla, keltainen puutalo. siellä järjestetään keikkoja myös.

      hmm, oliskohan vielä muita vinkkejä.. jyväskylässä on kyllä se hyvä puoli, että keskusta on niin pieni, että kaikki on lähellä. esim. baaria voi vaihtaa nopeesti jos siltä tuntuu :DD ja opiskelijoita on paljon, oon käsittäny että opiskelijatoiminta on vilkasta. jos tykkää käydä keikoilla niin kannattaa tsekata lutakko, ilokivi, poppari ja jo mainittu musta kynnys.

      toivottavasti näistä nyt oli apua ensialkuun, parhaat paikat löytää yleensä sattumalta :--) kiitos kauniista sanoista ja ihanaa aikaa jyväskylässä!

      Poista
  2. ens maanantaina ois lähtö lontooseen eli nyt on pakko kysyä että mistä ostit ton mekon koska se on ah täydellinen ja tahon samanlaisen/-tyylisen :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt en kuollaksenikaan muista sen kaupan nimeä, mutta se on matkan varrella kun kävelee tubeasemalta kohti portobello marketia. sori etten osaa kertoa parempia koordinaatteja. muistaakseni semmonen vaaleansininen talo. se tais olla jo portobello roadia mutta ihan alkupäätä...

      Poista
  3. Vastaukset
    1. joo olin!! säki ilmeisesti olit? :--) en oo vielä saanu kuvia kaverilta nii en oo voinu höpötellä siitä täällä blogin puolella, hehs. oli kyllä huippuuuu-uuu! harmi ku ei törmätty taaskaan :-D

      Poista
    2. olitko kattomassa Håkan Hellströmiä tossa punasessa mekossa? :-D

      Poista
    3. Katoin tosi kauan että olitkohan se sinä, en sitte viittiny tulla moikkaan ku en ollu varma :-D

      Poista
    4. no hitsiiii, oisit tullu!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.