6.9.2013

I didn't ask for that

mtl

Kaikki ei elämässä aina mene suunnitelmien mukaan, muuten kirjoittaisin näitä sanoja Montrealista, enkä Jyväskylästä, kuten nyt teen.

Mutta sellaista se on. C'est la vie.

Tällä hetkellä en voi muuta kuin odottaa.

En ehkä pyytänyt tai suunnitellut tätä, mutta onneksi mulla on silti ways to go.(Ja kaikki on oikeasti ihan hyvin. Menen vielä Montrealiin, en vain tiedä tarkalleen, tapahtuuko se ensi viikolla vai vasta tammikuussa. Vai joskus siinä välissä.)

4 kommenttia:

 1. Heei mikä meni vikaan? Ihan ekana täytyy sanoa, että sulla on ihanan aito ja inspiroiva blogi. Oon lukenut tätä jo pidemmän aikaa. Taisin bongaillakin sut ilosaaressa kesällä. Tulin kurkkaan miten sun matka on sujunut. Everything happens for a reason, tälläkin siis oli varmasti joku tarkoitus että matka viivästyi. Mutta keep on going, sulla on kivoja juttuja ja aika samanlaisia ajatuksia, ilo seurata sun blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no, sanotaanko että kanadan viranomaiset ja lupa-asiat. sen enempää en jaksa asiasta täällä avautua, ymmärtänet varmaan. mennyt on mennyttä ja nyt katsotaan eteenpäin :-) ja vielä on mahdollisuuksia tosiaan!

   kiitos paljon ilahduttavista sanoista, tuli tosi hyvä mieli tästä kommentista! ja toivottavasti näit mut ilosaaressa suht fiksun oloisena, etkä esim leirinnässä meidän disney-musiikkikulkueessa... :--D

   Poista
 2. Voi ei! :-( varmasti turhauttavaa, mut ainahan toi riski on kun lähtee kauas ja etenkin sullakin melko lyhyellä varotusajalla, että asiat ei meekkään ihan nappiin. Mut on kyllä kurjaa, toivottavasti saat pian uuden mahdollisuuden! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, aikaa ois tarvinnu nyt kyllä rutkasti, se ois ratkaissu montakin asiaa :-) tai sit ois vaan pitäny pysytellä euroopassa, täällä kaikki on niin helppoa :-D kiitti tsempistä ja kyllä mä jonkun plan b:n keksin jos tää ei nyt putkeen meniskään!

   Poista