10.10.2013

Pink is the new black

pink01
pink02
pink03

Hmm, ei liene vaikeaa arvata tämänhetkistä lempiväriäni. Muistan vielä hyvin ajan, jolloin inhosin pinkkiä syvästi, haha. Näin se mieli muuttuu.

Kuvissa kynsilakka, jota käytin koko kesän, enkä ole kyllästynyt siihen vieläkään. Ja huulipuna, jota käytän päivittäin myös poskipunana, toimii!

Repussa ja kengissä on ahkeran käytön jälkiä, pitäisi varmaan putsata niitä useammin (mitenhän muuten tuota reppua kannattaisi puhdistaa?). Kånkeneita näkee täälläkin, ei tosin yhtä paljon kuin Suomessa. Pinkkejä maihareita en ole vielä bongannut keneltäkään toiselta, tänään kylläkin näin mintunvihreät.

Kuvissa myös uusi pipo! Ainokainen sai vihdoin kaverin.

Uudet aurinkolasit tuli myös hankittua, koska edelliset, varmaan viisi vuotta käytössä kestäneet menivät rikki lopullisesti. Monesti takaisin paikoilleen ruuvattu sanka päätti, että nyt riitti.

Ostin myös kirjan, vaikken tiedä milloin oikein ehdin sitä lukea. En ole nähnyt siitä tehtyä tv-sarjaa, koska mulla ei ole Netflixiä. Opiskelijana on pakko tehdä valintoja ja mieluummin maksan Spotifysta. (Psst! Joululahjavinkki sinne valtameren taakse...)

Spotifysta puheenollen, muistin eilen syksysoittolistani olemassaolon ja innostuin päivittämään sitä noin viidelläkymmenellä biisillä, hups!

Mutta eipä muuta tällä kertaa! Pink power!

2 kommenttia:

 1. OITNB on iha huippu! Otin Netflixin testikuukaudeks ja kerkesin just kattoo sen ekan tuottiksen ennen ku ilmainen kuu meni umpeen. Kirja on varmaan vielä parempi.

  you little charmer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä käytin testikuukauteni jo joskus viime vuoden lopulla, höh :(( mutta ootan kyllä ton kirjan lukemista, oon kuullu niin paljon hyvää tosta tv-sarjasta!

   Poista