7.10.2013

Dimanche

dimanche02

Toissaviikon sunnuntaina suunnattiin Lillin kanssa ensin taas Tam Tamsiin. Oli nätti ilma ja viimeinen kerta, kun se järjestettiin tälle vuodelle.

dimanche03
dimanche04
dimanche05
dimanche07
dimanche06

Rummuttelun lisäksi paikalle kerääntyy ihmisiä muun muassaa harjoittelemaan kaikenlaisia temppuja ja akrobatiaa. Tietyssä paikassa DJ soittaa konemusiikkia. Yksi osa puistosta on varattu kokonaan boffaroinnille (terveisiä vanhimmalle veljelleni, jonka ansiosta tiedän koko termin ja lajin olemassaolon, heh). Monet myyvät myös itse tekemiään koruja tai muuta pientä. Paikalle kannattaa siis vain mennä ihmettelemään meininkiä, pikniköimään ja hengailemaan.

dimanche08
dimanche10
dimanche09
dimanche11
dimanche13
dimanche12
dimanche14

Törmättiin meksikolaisiin vaihtareihin, joista yksi osoittautui taitavaksi taikuriksi. Poika näytti yhden korttitempun ja toisessa tempussa sain olla osallisena, kun se arvasi mitä nimeä ajattelen. Ja tietty se onnistui molemmissa ja jätti meidät pöllämystyneiksi. Huh!

dimanche15
dimanche16
dimanche17
dimanche01

Puistosta mentiin katsomaan World Press Photo-näyttelyä, eli tämän vuoden palkittuja lehtikuvia. Vaikuttava ja koskettava näyttely, veti aika hiljaiseksi.

dimanche18
dimanche19
dimanche20
dimanche21

Lopuksi käytiin syömässä aika fiinissä mutta rennossa ravintolassa. Kilisteliin kuohuvan kanssa tietysti, olihan sunnuntai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti