5.10.2013

TGIF

nuha02
nuha01
nuha03
nuha04

Kello on varttia vaille kymmenen perjantai-iltana ja istun yksin kotona. Nuha iski eilen salakavalasti ja vei yöunet kun piti niiskuttaa, aivastella ja ihmetellä ikävää tunnetta kurkussa.

Tänään siis ajattelin ottaa rauhassa ja toivoa, ettei tämä tauti ainakaan pahemmaksi mene. Onneksi muistin pakata nenäkannun matkalaukkuun! Se todella on parhaista parhain.

Loikoilen sängyssä juoden vuorotellen vihreää teetä ja kaakaota. Jälkimmäinen sokeripommi tuskin kauheasti auttaa mua parantumaan, mutta sillä on sitäkin suurempi vaikutus mielialaan. Voiko kaakaota juodessa on kovin surullinen? Ei mielestäni.

Ja mainittakoon, etten todellakaan ole ihminen, joka yleensä ostaa mukahauskoilla tai ällösöpöillä teksteillä varustettuja asioita. Tiedättehän ne sellaiset koristetyynyt, pipot, t-paidat ja mukit sun muut. Nyt oli kuitenkin pakko ostaa melkoisen juustoinen muki, kun se vaan oli niin osuva. Koska mä nyt satun vaan pitämään vihreästä teestä eniten. En myöskään yleensä osta tuollaista superhienosteluteetä (=kallista), mutta purkki oli nätti ja yhdestä teepussista riittää neljään mukilliseen, testattu on.

Eeva hehkutti blogissaan kuivashampoota ja olen täysin samaa mieltä, se on kyllä paras keksintö sitten, öh, no jonkin hienon asian jälkeen. Vaikken olekaan itse huomannut pullojen tyhjentyvän itsestään, olin iloinen bongatessani kommenttiosiossa suositteluja Lushin kuivashampoosta ja kipaisin heti seuraavana päivänä liikkeeseen hakemaan purkillisen. Tämä vaikuttaa yhden kokeilukerran jälkeen aivan pätevältä ja korvaa samalla myös hiuspuuterin! Plussaa sitrustuoksusta ja siitä, että tätä käyttäessä pystyy oikeasti hengittämään.

Vaikka Lushin suloinen myyjä(kin) kehui kynsilakkaani, en voinut vastustaa tarjousta Urban Outfittersillä ja mukaan tarttui kaksi uutta lakkapulloa (glitteri ja pastellit näköjään kiinnostaa tällä hetkellä). Onneksi mun heikkous on kynsilakat eikä vaikkapa merkkilaukut tai -kengät.

Ainiin! Vaatekaupassa kuultua, poika sanoo kenkiä sovittavalle tytölle:

"Adidas Superstars for a girl, really? You wanna look like a dyke?!" Teki mieli tintata sitä ääliötä.

Muita mainitsemisen arvoisia asioita: Duolingo (kiitos Jemina!), Sinéad O'Connorin avoin kirje Miley Cyrukselle (vaikken olekaan sataprosenttisesti samaa mieltä kaikesta ja lisänäkökulmaa antaa mm. tämä kirjoitus) ja Veronica Maggion uusi levy (ei, en edelleenkään ymmärrä puoliakaan sanoituksista mutta eipä haittaa).

Nyt pian nukkumaan, jospa olisin jo aamulla terve..?? Hah, ainahan voi toivoa...

2 kommenttia:

 1. voi, pikaista paranemista! ja oi veronica maggion uus levy, tykkään tosi paljon vaikka en oo kans mikään mestari ruotsin ymmärtämisessä... :> ps. laitoin sulle mailia tuohon wippies-osoitteeseen, toivottavasti se tavoittaa sut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, eiköhän tää kipeys tästä pian mene, toivottavasti... ja veronica on niin ihana, oi oi!!

   hei vitsit olin mielissäni siitä meilistä, kurkkailepa spostiisi! ;---)

   Poista