1.10.2013

Syyskuun soittolista: I know you'll survive, look me in the eyes

september_playlist


Tässäpä olisi taas musiikkia kuunneltavaksi.

Kolmekymmentäyksi kappaletta, joita kuuntelin ahkerasti syyskuun aikana.

Syyskuun soittolistaan pääset käsiksi tästä!

Kuuntele ainakin nämä:

 • Woodkid - The Great Escape. Alkukuun ehdoton ykköslevy oli Woodkidin The Golden Age. Woodkidin takaa löytyy ranskalainen jäbä, joka on tehnyt musavideoita mm. Katy Perrylle. Musiikkiin voikin kuvitella liittyvän vahvasti myös visuaalinen puoli, kovin elokuvamainen tunnelma.
 • Kings Of Leon - Supersoaker. Vaikka mun sydän sykkiikin useasti melko tuntemattomille, vaikeasti lausuttavan nimen omaaville bändeille, niin siellä on myös paikka radioystävälliselle, suoraviivaiselle rokkirämistelylle. Arvatkaas millä bändillä on tänään ilmaiskeikka Montrealissa.......
 • Róisín Murphy - Let Me Know. "I don't belong to you / You don't belong to me / So don't hold on too tightly". Róisínilla on asennetta!
 • Arctic Monkeys - Why'd You Only Call Me When You're High? Mulla kesti monen monta kuuntelukertaa, ennen kuin pääsin AM:n sisälle. En ole ihan varma, olenko edelleenkään täysillä perillä tästä uudesta levystä, välillä se on melko raskasta kuunneltavaa. Mutta toisaalta, olisin voinut laittaa oikeastaan jokaisen kappaleen kyseiseltä albumilta tälle listalle. Arctic Monkeys kuuluu ansaitusti mun ikuisuuslemppareihin.
 • HAIM - If I Could Change Your Mind. Vihdoin ja viimein!!! Puolet tältä levyltä oli jo ennestään tuttuja ja hyvin paljon luukutettuja biisejä, ja onneksi loputkin on yhtä hyviä! Haim rules!
 • Tirzah - Slow Jam. Tämän löysin Nightlife.ca-verkkojulkaisun vinkkaamana ja hitsi vieköön, tää on hyvä!
 • PAWWS - Time To Say Goodbye. Tässä on joku pieni ärsytysviba, mutta toimii silti mainiosti.
 • Goldfrapp - Thea. Tykkään Goldfrappin uuden Tales of Us-levyn ideasta, että kaikilla kappaleilla on jonkun henkilön nimi. Silti en osannut tarttua kuin tähän Theaan. Ehkä albumi avautuu kunnolla vasta kylmän syysviiman syleilyssä.
 • Frank Hamilton feat. Lauren Aquilina - Flaws & Ceilings. Siirappivaroitus! Mutta kun joskus se siirappi on vaan niin herkullista.
 • Mia Doi Todd - Spring. Tämän bongasin L'Écume des Jours-leffasta. Elokuva oli hyvin, hyvin outo mutta löytyipä hyvää musiikkia ainakin! (Tarvitseeko edes mainita, että leffanäytös oli ilmainen ja tapahtui yliopiston kampuksella... vähän eri meininki täällä!)
 • Koda - Leaving. Vasta neljän minuutin jälkeen alkaa se osio, jonka vuoksi tämä biisi pääsi listalle. Niin haikean kaunista, oi oi.

Toivottavasti kelpaa tämä lista!

2 kommenttia:

 1. Jes parhaita nää siun listat!!

  Oon löytäny Kings of Leonin viime aikoina uudestaan, meillä oli vähän eroa Only by the nightin jälkeen mutta kylläpä maistuu taas tosi tuoreelta. Kodan Leaving oli kyllä paras uusi tuttavuus tuolta! Ah mitä herkkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jihuu, parasta et tykkäät! :-)

   mulla on kings of leonin kaa vähän semmonen jatkuva tykkään-en tykkää-suhde mutta kyllä mä sitä edellistäkin albumia kuuntelin aika paljon! siitä tulee mieleen ranska-ajat.. hassua että asuin silloinkin ulkomailla heh :-D

   ja pitäis kyllä kuunnella enemmänkin tota kodaa, kun toi leaving on niin hyvä :--)

   Poista