3.10.2013

Vendredi

IMG_20130928_180258
IMG_20131001_220303 copy

Tältä näytin viime perjantai-iltana.

Iltana, jolloin neule farkkutakin kanssa oli ihan liikaa ja sukkahousutkin olisi oikeastaan voinut jättää kotiin. Lämpötilat on täällä edelleen kesälukemissa, vaikka lehdet tippuvatkin jo puista.

Iltana, jolloin scandinavian mafia (muttei yhtään ruotsalaista, ihmeellistä) kokoontui ensin ranskalaisen tytön luokse kahdeksan hengen kimppakämppään, josta oli huikeat näkymät kaupungin yli.

Iltana, jolloin olin yhdellä elämäni täydellisimmistä keikkakokemuksista. Tiedättekö, kun joskus kaikki osaset vaan loksahtavat paikoilleen ja hymyilyttää niin, että poskiin koskee. Näet hädin tuskin lavalle ja edessä oleva tyyppi heiluu hieman liikaa, muttet anna sen häiritä, koska sun sisällä kuplii niin että voisit haljeta onnesta. Kiitos siis Local Natives.

Iltana, jolloin tehdään ensin pit stop pitseriassa (miksei Suomessakin myydä pitsapaloja, vaan aina pitää ottaa kokonainen pitsa?) ja sitten juodaan pari gin tonicia hämyisässä hip hop-baarissa. Päädytään tupakkapaikalla ihan liian synkkiin keskusteluihin tyrmäystipoista, raiskauksista ja raskauksista.

Iltana, josta kävelin kotiin pitkin rue Sainte Catherinea ja ajattelin kuinka onnekas olen, kun saan olla täällä ja tehdä näitä asioita.

2 kommenttia:

 1. Äh, miun edessä on aina sellanen tyyppi joka heiluu liikaa. Tai vielä pahempi, et sillä tyypillä on piiitkät hiukset joilla se ruoskii miun namaa. No hehehe, oon itekkin pahin kaikista keikoilla.

  Ootko siis saanu jo kämpän? Kerro hei muuten siitä koulusta! Kuvia myös! Jee!

  you little charmer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uhh, toi hiusjuttu on paha! onneks mulle ei satu usein niitä kohdalle :--D ja mä oon ite kans pahin heiluja jos musa on yhään tanssittavaa!!

   kämppä on joo! just siivosin niin ehkä voisin huomenna ottaa jotain kuviakin ja laittaa tänne :))) koulusta ja muusta normitoiminnasta ajattelin kertoa ihan pian! kouluun ei kyllä kameraa tuu otettua mutta ehkä kännykällä voisin jotain kuvia ottaa kampusalueesta hmm hmm...

   Poista