9.1.2014

7p/10e

day-1-email-cora
day 3 email 1
 day 3 email 2

Ai vitsit, bongasin Sandran blogista ihastuttavimman jutun hetkeen!

Alison päätti, että hänen kahden sinkkukaverinsa on jo aika tavata toisensa ja järjesti nämä sokkotreffeille. Koska Cora asuu New Yorkissa ja Patrick Los Angelesissa, treffit käydään Skypen välityksellä.

7p/10e on kuukauden mittainen projekti, jossa Patrick ja Cora juttelevat toisilleen joka ilta tiettyyn kellonaikaan koko tammikuun ajan. Ja me voidaan seurata keskusteluja päivittäin ladattavien videoiden avulla!

En tiedä, johtuuko se henkilöiden amerikkalaisuudesta, mutta keskustelu on kadehdittavan vaivatonta ja sitä on ilo seurata. Asiaa auttaa myös se, että videot ovat vain noin neljän minuutin mittaisia. Molemmat henkilöt vaikuttavat ainakin näin alussa todella symppiksiltä.

Saa nähdä, mitä kuukauden aikana tapahtuu, tuleeko rakkaustarina vai jotain muuta, jännää!

14 kommenttia:

 1. Tämäpä oli kuin jostain amerikkalaisesta leffasta tai sarjasta, varsinkin kun tyttökin muistuttaa erästä näyttelijätärtä, paitsi että totta! :D Mä taisin jäädä heti koukkuun ja katsoin kaikki kahdeksan putkeen. Niin amerikkalaista ainakin tuo että tämä on julkista ja tyypit ovat luonnollisia. Mä en ole koskaan edes käyttänyt Skypeä kun olen ajatellut sen olevan vaivaannuttavaa, niin enpä hevillä tekisi siitä julkista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huh, skypettely on kivaa ja kamalaa samalla. riippuu ihan kenen kaa skypettää :-) mut en osaa kyllä ite olla siinä tilanteessa mitenkään päin täysin luonnollinen :--D ja en oo kyl ihan vakuuttunu, että tää ois 100% totta, mutta musta sillä ei oo ees niin väliä onko tää täysin totta vai ei, on kiva aatella että ois :--)

   Poista
  2. No niin, eihän tuo välttämättä ole totta :/ Itse ainakin ensimmäisenä ajattelin että olisi ja olisi kiva ajatella yhä niin...täytyy sanoa, että se totuus-aspekti tekee tästä hyvän, ei näytteleminen ja siihen päälle huomata että on tullut vedätetyksi.... eli jos tässä on näyttelystä kyse, niin nyt vielä olisi hyvä hetki tulla kaapista ulos :D

   Poista
  3. niin, oishan se ehkä jotenkin selkeempää, jos ne rehellisesti ilmottais, onko toi touhu totta vai ei, mutta toisaalta mua ei henkilökohtaisesti haittaa pieni mystisyys ollenkaan. sitäpaitsi, kaikki reality-tv:kin on enemmän tai vähemmän käsikirjoitettua.. :--)

   Poista
 2. Jooooo, vähän siistiä! Tämmöset jutut on ihan mahtavia, pakko alkaa seuramaan! Just tollasia resolutioneita pitäis kaikkien ihmisten tehdä, jotain hassua ja spontaania! :--)

  VastaaPoista
 3. Hei ihan mieletöntä! Ja niin vaivatonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! osaispa itekin olla yhtä easy ja casual skypessä :--D

   Poista
 4. toi on ihana! katon itsekin, mut muistakaa etta nayttelijoitahan noi on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mut eikö oo just hauskempaa ajatella, että noi ei ois näyttelijöitä ;--)

   Poista
 5. Mut totuus on että ne on näyttelijöitä! Harmi kyllä ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, ja mitä enemmän noita jaksoja on tullut niin sitä selkeemmäksi se on käynyt :--D mutta ei mua kyllä haittaa, tykkään edelleen!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.