11.1.2014

Joulukuun soittolista: We were just having fun

december_2013_playlist

Huups, vähän venähti listan julkaisu, vaikka tää on ollut valmiina jo useamman viikon ajan... Lista on normaalia hieman lyhkäisempi, koska puolet kuukaudesta meni Elli Ingramin Funia kuunnellessa ja sitten Beyoncé happened, eikä musiikin etsimiselle jäänyt muutenkaan niin paljon aikaa kuin normaalisti. Sain kuitenkin 26 hyvää biisiä puristettua kasaan!

Joulukuun soittolista klik klik!

Kuuntele ainakin nämä:

Elli Ingram - Fun. Kuten jo sanoin, koko alkukuu meni tämä biisi repeatilla tilanteesta ja vuorokaudenajasta riippumatta. Ihana, ihana Elli Brightonista!

Beyoncé - XO. Kuun loppupuoliskon biisi ois sitten tässä. Tämä soi meillä New Yorkissakin vähintään viisi kertaa päivässä.

The 1975 - Girls. Tykkäsin kovasti näiden Sex ja Music For Cars-EP:istä, mutta kokopitkä ei ihan niin paljoa enää vakuuttanutkaan. Girls rullaa kuitenkin kivasti.

Emilíana Torrini - Home. Emiliana is back! Tai en tiiä, oliko tää islannin ihme koskaan missään poissakaan, mutta uus levy on ilmestynyt ja siitä olen kovin iloinen.

Blood Orange - No Right Thing. Blood Orangen Cupid Deluxe on soinut ahkerasti mun kuulokkeissa ja on tullut jammailtua sen biisien tahtiin hyvin, hyvin usein.

Twin Shadow - Castles In The Snow. Olin jostain syystä siinä harhaluulossa, että Confess-albumi oli Twin Shadown debyytti, mutta sillähän on myös vuonna 2010 ilmestynyt Forget! Törmäsin siihen vahingossa etsiessäni lumiaiheisia biisejä talvisoittolistalleni (jonka voisinkin ehkä julkaista piakkoin, oisko kiinnostusta?).

Delay Trees - HML. Delay Trees oli tuttu nimenä, mutta ajattelin sen olevan jotain Happoradio-osastoa, vain enkuksi laulettuna. Kuinka väärässä olinkaan!

Ásgeir Trausti - Leyndarmál. Ihanaa islantilaista maalailua.

Ta-ku feat. Ebrahim - Descent. "Compared to the Universe you're amazing." Ei mulla muuta.

Noin, siinäpä siis viime vuoden viimeinen lista. Listojen laatiminen jatkunee tänäkin vuonna, kerta näistä niin kovasti tunnutte tykkäävän! Mikä sopii mulle aivan mainiosti, koska näitä on kiva tehdä! Jos haluatte listat tietoonne ennen blogissa julkaisua, kannattaa mua seurata Spotifyn puolella, hih!

2 kommenttia:

  1. Repesin tuolle Happoradio-mielleyhtymälle! Mistä ihmeestä sulle oli tullut sellainen mielikuva? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahaa, EN TIIÄ yhtään!! mulla on hassuja mielikuvia vaikka kuinka monesta bändistä ja sit kun joskus alankin kuuntelemaan niitä niin ne paljastuu ihan erilaisiksi mitä kuvittelin :--D

      Poista