10.2.2014

Syntymäpäivä

23_01

Helmikuun ensimmäinen osui sopivasti lauantaille, mutta heräsin tapojeni vastaisesti melko aikaisin. Syynä ystäväni Marion, joka ei luottanut omaan nettiyhteyteensä työlupahakemusrumbassa, joten tuli stressipussina sänkyyni puhisemaan läppärinsä kanssa. Toi kuitenkin mukanaan lämpimiä bageleita ja tuoretta kahvia, joten olin enemmän kuin tyytyväinen. Skypettelin siinä sivussa myös pari tuntia ihanien Suomityttöjen kanssa, ei siis olisi päivä voinut paremmin alkaa!

23_02

Sitten kävin suihkussa ja kaupassa ja leivoin maapähkinävoi-kaurakeksejä ja odotin vieraita malttamattomana. Ja sieltähän ne lopulta tulivatkin!

1655843_10203174928120696_830273375_n

Paras juttu ikinä: SUKLAAKAKKUA ja TÄHTISÄDETIKKUJA !!! (Kuvasta ja kakusta kiitos Lillille!)

23_03

Syötiin kakkua, juotiin juomiamme ja katsottiin Yoncén Grammy-esiintyminen. Oooh!! (Ja lopulta juhlista tulikin sitten Queen Bey-videoilta. Ainakin hetkeksi.)

23_04

Maltettiin kuitenkin lähteä Igloofesteille danssaamaan. Räntää satoi mutta se ei menoa hidastanut. Ennen kuin joskus kahden maissa DJ:t lopettivat ja me kaikki oltiin ihan litimärkiä. Joillain olisi ollut vielä jatkointoa, mutta läpimärkien kenkien takia olin ihan tyytyväinen kun sain kömpiä nukkumaan. Seikkailun tuloksena tosin täällä podetaan taas melkoista nuhaa, mutta oli se sen arvoista. Synttärit on vaan kerran vuodessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti