6.2.2014

Tammikuun soittolista: You make me smile with my heart

january_2014_playlist

No niiiin! Tsuppaduidaa, vuoden eka soittis ois tässä!

En muista enää mistä blogista aikoinaan bongasin sanan sydämenhymyilyttäjä, mutta musta se on ihan superihana ja hyvin kuvaava sana kaikelle, mikä saa sydämen hymyilemään. Tässä siis tammikuun musiikilliset sydämenhymyilyttäjät!

Annoin sen paisua, koska en jaksa enää stressata listojen pituudesta. Joskus ne saattavat olla parinkymmenen biisin mittaisia, toisinaan viidenkymmenen, joten just deal with it! (Ihan kuin kukaan olisi kiinnittänyt asiaan mitään huomiota, huh?)

Kuuntele ainakin nämä:

Seinabo Sey - Younger. En ole vieläkään saanut tarpeekseni tästä biisistä, vaikka uskokaa pois, tätä on tullut kuunneltua ja ahkerasti! "There's a way to catch your dreams without falling asleep." Sydän kertaa miljoona!!

Vance Joy - Riptide. Tämä oli kuulemma Australian viime vuoden lempparibiisi, enkä ihmettele tippaakaan. Hyvä meininki ja aurinkoa kansalle!

TLC - No Scrubs. Hahah, tämä nyt ei varsinaisesti ole uusi tuttavuus, mutta joku kaverini linkkasi Bastillen coverin tästä Facebookiin ja sitä kautta ajauduin kuuntelemaan (ja katsomaan videon!) pitkästä aikaa ja sen jälkeen törmäsin tähän joka puolella, mm. ruokakaupassa. Tajusin myös vasta nyt, että kesäkuussa 2012 paljon fiilistelemäni xxyyxx:n biisi Good Enough on saanut innoituksensa tästä kappaleesta.

Sam Smith - Money On My Mind. Samin ääni on vaan hunajaa mun korville, oih.

Elliphant feat. Ras Fraser Jr. - Music Is Life. Jos tää ei saa sua tanssimaan, niin jokin on vialla!

Sofa - Lisää lempee. Tässä mun tsemppibiisi numero yksi. Suru puserossa? Laita Sofa soimaan. Kaikki ärsyttää? Laita Sofa soimaan! Talvi ja pimeys tuntuu jatkuvan ikuisesti? Laita nyt jo se Sofa soimaan!! "Jos sä et uskalla olla hempee / niin sä tiiät et sä tarviit lisää lempee." NIH! (Vähänkö tekis mieli tatuoida se mun käteen.........)

Chromeo - Over Your Shoulder. Hitsi tää biisi on vaan niin hilarious! Tässä on samanlaista svengiä kuin Daft Punkin Get Luckyssa. Naisvartaloista ja seksuaalisesta vedosta voi laulaa muutenkin kuin halventavasti ja alistavasti!

SOHN - Oscillate. SOHN on kuin Rhyen pikkuveli, eli jos pidät Rhyesta, todennäköisesti pidät SOHNistakin!

Drake - Connect. Mulla on todella ristiriitaiset fiilikset Drakesta. Toisaalta tykkään ja toisaalta en yhtään. Sen biisejä kuunnellessa fiilikset vaihtelee myötähäpeästä huvittuneisuuteen ja ihailusta ärsytykseen. Silti jokin noissa muutamassa biisissä kolahti niin, että ne oli pakko jättää listalle. Jakaako joku muu oudot vibat Drakesta vai onko se lääh ihana tai yök kamala?

BOY - Army. Tästä kiitän ihanaa Juliaa Berliinissä, joka oli kuulemma bongannut bändin yrittäessään todistaa itselleen, että saksalaisetkin osaavat tehdä hyvää musiikkia, haha! "You should see my favourite people / You catch a glimpse of gold through their skins."

Odesza - Without You. Odeszan löysin Idan musakornerin kautta ja tykkään kuinka bändi samplaa (sämplää?! miten tää termi taipuu suomeksi, apua!) muiden biisejä ja tekee niistä omia versioita. Uskoisin, että kaikki tunnistaa, mikä biisi tässä kyseessä.

Banks - Bedroom Wall. Voihan Banks. Tämä jumalainen nainen on niin mahtavuutta, etten edes osaa kuvailla. Mielenkiintoista on, että Banks vihaa sosiaalista mediaa ja antaa managerinsa hoitaa sen puolen, mutta sen sijaan on antanut puhelinnumeronsa, jotta kontakti faneihin pysyy suorana.


Joku kommentoi jo odottaneensa tätä listaa, mikä oli mukava kuulla, pahoittelut julkaisun venymisestä, heheh! Nyt pääsee kuuntelemaan!

14 kommenttia:

  1. Roosa kiiiitos tästä listasta! Tästä listasta ja koko sun blogista säteilee sellanen hyvinvoiva onnellinen energia, taitaa olla vaihdossa kivaa :) t: parin vuoden takainen Flow-seurasi Maria (varmaan tiesitkin että seurailen, mut tullaan nyt sit kaapista ulos kuitenkin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi maria! hei jee ihan mahtavaa!! siis että kommentoit ja tykkäilet ja kaikkea, hih! hienoa jos säteilee sellaisia energioita, mieluummin välitän semmosia viboja eteenpäin kuin mustia ajatuksia. välillä kyllä mietin saako täältä kuvan että mun elämä ois pelkästään ihanaa ja ruusunpunaista, koska ei ole, ei kenekään ole. mutta taas toisaalta, jos jotain oon oppinut niin sen, että muiden mietteitä on turha arvuutella, pitää vaan posottaa menemään parhaaksi kokemallaan tavalla heheh :----) mutta siis jee vielä kerran, tulin superhyperiloiseksi sanoistasi! :--*

      Poista
    2. no niinpä! Ja itsehän sitä saa päättää millaisen kuvan itsestään haluaa antaa ja mitä blogiinsa kirjoittaa. Itse oon sitä mieltä että hyvät vibat luo uusia hyviä viboja :)

      Poista
    3. no näinpä juuri! positiivinen energia useimmiten luo positiivista energiaa <3

      Poista
  2. aa vitsit, chromeo on kyllä huippu ! oon mm. siivoillut tuon biisin tahtiin ja yllättäen sekin oli superhauskaa, hihe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ON todellakin!! en yhtään epäile, etteikö toimisi siivousbiisinä mitä parhaiten!

      Poista
  3. ah Banks on kyllä ihana <3 mulla on ihan sama fiilis Drakesta! jotkut biisit kolahtaa kovaa mut sit jotkut aiheuttaa jopa ällötystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep jep jee, banks mi löööv <3<3<3 ja JES, joku sentään symppaa mua drake-fiiliksissäni! on se jotenkin kumma kun samankin biisin sisällä voi fiilikset vaihdella laidasta laitaan hmm hmm. mutta hyväksyn tämän ja antaa sen olla semmonen kuin on hehzz :---)

      Poista
  4. Hehee sä kuuntelet näitä tammikuun ja mä sit helmikuun :----) sun musalistat on parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haa, moi henna! heh, näinhän se menee! KIITOS tuhannesti! :----*

      Poista
  5. Mahtava lista, poimin noista puolet omille soittolistoilleni. Ihanaa kun joku ehdottelee näin hyvällä maulla musiikkia, oon itse niin pihalla (ja vanha), etten tiedä mistä mitään mitään :) kiitos jee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes, huippua! näitä listoja on kiva tehdä, kun tietää että näistä on monelle iloa! :--)

      Poista
  6. Hei ihana blogi ja ihania musavinkkejä! Pakko lukea kaikki vanhat postauksetkin... Nimimerkki:kyllä mäkin vielä 10 vuotta sitten tiesin mikä on in, nyt mä oon niin out something-over-30-mom ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos! ihan mahtava kuulla, että mun blogista on iloa kolmikymppisille äideillekin! ;---)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.