4.3.2014

NYC DAY 2

2nyc01

Toinen päivä Isossa Omenassa on harmaa ja sateinen. Syödään aamiaiseksi asunnon omistajan meille jättämiä herkkujugurtteja.

2nyc02

Sitten lähdetään liikkeelle. Sade on vielä vain pientä tihkua, mutta yltyy koko ajan. Meillä ei tietenkään ole sateenvarjoa kellään, koska mihin nyt sellaista tarvitsisi?

2nyc03

Kuljetaan ohi brasilialaisen ravintolan ja puhellaan, että illalla voisi käväistä siellä lasillisilla.

2nyc04
2nyc05

Sori äiti, mutta New Yorkissa ei kyllä ollut tippaakaan koti-ikävä.

2nyc06

Pian saavutaan määränpäähämme, Brooklyn Flealle. Viikonloppumarkkinat omistettu ruualle, vaatteille, koruille ja muille myytäville tuotteille.

2nyc07
2nyc09

Syödään ah, niin hyvää filippiiniläistä ruokaa.

2nyc08
2nyc10

Kierrellään ympäri fleaa, melkein ostan kolme kultaista sormusta, mutta hinta kirpaisee liikaa, joten ostankin vain punavalkoisen second hand-villiksen (joka on muuten mulla tälläkin hetkellä päällä, siihen tuli myöhemmin pari punaviinitahraa ja mojovat reiät kainaloihin, joten sain siitä täydellisen kotivillapaidan, jei!).

2nyc19
IMG_20131229_133854

Tarpeeksi kierreltyämme suunnataan takaisin kämpille, sateen koko ajan yltyessä.

2nyc11
2nyc12
2nyc13

Kahvitauko ja vaatteiden kuivattelua.

Sitten lähdetään keskustaan, ajatuksena mennä MoMAan, mutta jono on turhan uuvuttava sateessa seisoskeluun, joten käydään vain pikaisesti MoMAn kaupassa ja lähdetään kuljeskelemaan ympäriinsä. Aletaan muistuttaa uitettuja koiria, mennään siis Rockefeller Centeriin pitämään sadetta ja pohtimaan seuraavaa kohdetta.

Tähän väliin kuuluu subway-ajelua, harhailua Sohossa sekä suunnittelematon törmääminen Nikosiin ja Dimitraan, jotka ovat menossa katsomaan musikaalia. Minä, Lilli ja Lydia päätetään suunnata takaisin asunnolle illalliselle.

2nyc14

Meillä on lähikauppana tuollainen ylicool ruokataivas, josta käydään hankkimassa illallis- ja aamiaistarvikkeet.

2nyc15
2nyc16
2nyc17

Kokkaillaan riisiä ja kanaa kookosmaidossa, salaatinlehtien sekaan tulee kirsikkatomaatteja, punasipulia, kidneypapuja, avokadoa ja vuohenjuustoa, mmm.

2nyc18

Tarkoituksena on mennä sinne Miss Favelaan, mutta ollaan vähän turhan myöhään liikkeellä (sunnuntai-ilta...), joten tehdään vain pieni kävelylenkki naapurustossa ennen nukkumaanmenoa.

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia, varsinki tossa ekassa on jotenki erityisen kiva fiilis! :>

    VastaaPoista
  2. onpa kivoja kuvia, vähän vaihtelua perinteisiin nykissä otettuihin turistikuviin joita monissa blogeissa näkyy! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! :--) aika monta perinteistä turistijuttua jäi kyllä käymättä, esim. empire state building mutta onpahan sit jotain tekemistä seuraaville kerroille ;--)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.