20.8.2014

Canvas Festival 22.-23.8. Jyväskylässä


Hoi kaikki jyväskyläläiset! (Ja miksei kaikki muutkin!)

Ihanaa, että Jyväskylässäkin tapahtuu nykyään kaikenlaista kiinnostavaa. Esimerkiksi nyt tulevana viikonloppuna olisi viime vuonna ensimmäistä kertaa järkätty Canvas Festival.

Joku jossain taisi jo tituleerata sitä Jyväskylän Flow'ksi (tamperelaisten kaverieni reaktio tähän: awwww). Itse odotan jotain samankaltaista esim. H2Ö:n kanssa; vähän tuntemattomampia esiintyjiä, joista voi tehdä upeita löytöjä (vaikka onhan siellä esim. Say Lou Lou, Iisa, LCMDF..!), rentoa ja lämminhenkistä tunnelmaa.

Saa nähdä, olenko oikeassa, tulkaa tekin! (Ja tulkaa ostamaan multa lippuja perjantaina!! ^____^)

8 kommenttia:

 1. voi ei, miks oon töissä viikonlopun! :'(

  VastaaPoista
 2. oooh jos en olisi Espoo Cinéssä talkoolaisena, niin matkustaisin Jyväskylään! Oon jo pitkään ollut sitä mieltä, että se on mukava kaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeah, peukku talkoolaisuudelle! ja joo, jyväskylä on kyllä symppis! ainakin nyt, kun saa itse päättää, milloin siellä käy! :-----D

   Poista
 3. Oon myös innoissan tästä! Mahtavaa että Jyväskylän kokoisella pienellä kaupungilla on vilkas kulttuurielämä ja tällaisia uusia tapahtumia järjestetään. Hauska yksityiskohta kyseisiltä festareilta viime vuonna ja ilmeisesti tänäkin vuonna järjesttettävä lättäjuna kuljettaa keskustasta kankaalle ilmaisella festaroitsijoita. Mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa todellakin!! ja vitsit, en ees tienny tommosesta junasta mitään?!?! ihan huippua!!

   Poista
 4. VOI KÖKKÖ!!!! ihan uskomattoman susipaska tuuri, koko viikonloppu muuta menoa ja varsinkin lauantai semmonen että ei mitenkään kerkee :( en ees tienny koko hommasta ja nyt haluun sinne koska say lou lou!! äää miks elämä on näin julmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei!!!! HÖH, luulin et toi ois ollu jotenkin tosi näkyvillä ja esillä jyväskylässä???

   Poista