19.8.2014

SOITTOLISTA 07/14

playlist_july_2014Juuuhh jos voisin vaikka sit koulujen alettua palata vähän säännöllisempään soittolistojen julkaisutahtiin? (En kyllä lupaa mitään, sortsi.)

No mutta kuitenkin, tässä olisi heinäkuun hitit à la meikäläinen!

Kuuntele ainakin nämä:

Sam Smith - Restart. Heinäkuun teemabiisi allaolevan kanssa. Ei varmaan kaipaa sen enempää selityksiä.

Raleigh Ritchie - Stronger Than Ever. Kun se alkaa se I'm gonna be big, explosions etc etc-kohta ni sillon ns. lähtee!

Lily Allen - Sheezus. En ole jostain syystä oikein koskaan syttynyt täysillä Lilyn musiikkiin, vaikka habituksesta tykkäänkin. Tarvittiinkin tämänkesäinen Ruisrock ja Lilyn ihan tajuttoman superi keikka, että saatiin mutkin vakuutettua tämän muikkelin mahtavuudesta. Sanoitukset on se juttu hei sitten!

Grimes feat. Blood Diamonds - Go. En oikein tiedä, mitä mieltä olen tästä uudesta Grimesista. Toisaalta tykkään kovasti, toisaalta noi jumputukset saa mut myötähäpeän valtaan jotenkin. Ehkä tää kaipaa vaan lisäkuuntelua. Ja korkkauksen joskus tanssilattialla??

Milky Chance - Stolen Dance. Ah, tää on niiiiin Montreal-biisi. Kuulin tämän ekan kerran ystävän espanjalaisen kämppiksen vinkkaamana ja sit tätä kuunneltiin hyvin useasti joulun aikaan kaikkialla, kun leivottiin piirakoita yms. semmosta perus lomahengailua. Taisin myös herätä tähän kappaleeseen vuoden ensimmäisenä päivänä New Yorkissa.. En ole vielä katsastanut bändin koko albumia Sadnecessary mutta pitäis varmaan jossain vaiheessa.

First Aid Kit - Waitress Song. Ihanat First Aid Kitin siskokset ne vaan osaa. Laulaa, soittaa ja kertoa tarinoita. "Girls, they just wanna have fun / And the rest of us hardly know who we are".

SBTRKT feat. Ezra Koening - NEW DORP. NEW YORK. JES JES JESSS mun lemppari-ihanuus SBTRKT is back!! Tää nykibiisi on aika hauska ja just hyvällä tavalla outo ja miksi ei olisi kun tässä on mukana Vampire Weekendin Ezra.

Reptile Youth - Shooting Up Sunshine. Kesäbiisi!!!!!!! Pitäis varmaan tutustua Reptile Youthin muuhunkin tuotantoon piakkoin.

TIAAN - Dive Deep. Annukan varmoja vinkkejä, super ihana tämäkin.

Bijou Winters feat. Leian Limms - Skin Sketches (Kyson Remix). Joistain kappaleista kun tulee samantien vaan kyyneleet silmiin, niin tää on just semmonen. Tais mennä soittolistalle noin kahdenkymmenen sekunnin kuuntelun jälkeen. Ihan superlemppari semmosiin iltafiilistelyihin.

FKA Twigs - Pendulum. Ja ai että, voi twigs sentään kun maailmasta ei taida ihanampaa muusikkoa löytyäkään! Nyt just julkaistiin naisen LP1 ja sen biisejä lisää seuraavalla soittiksella...

>>>

Biisit linkattu Youtubeen/Soundcloudiin, koko lista löytyy Spotifysta, aiemmat soittikset täältä.

2 kommenttia:

 1. Jes miten hyva lista. Puolet tuttuja omalta soittolistalta, ja puolet uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia. Ja oon ihan samaa mielta tuosta Skin Sketchesista. Oli eilen illalla yhden (surullisesti paattyneen) parisuhdekeskustelun soundtrack. Jos ne Quebecois miehet (tai no, tama yksi erityisesti) ois nyt loppuunkasitelty.

  Peace
  Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos anni! ja voih, kurja juttu! :(( voimia! mutta toisaalta, jos asia on nyt loppuunkäsitelty, niin silloin pystyy paremmin jatkamaan eteenpäin uusiin juttuihin :-)

   Poista