19.9.2014

Friday video x 2

Painavaa asiaa iisisti omaksuttavassa muodossa tähän perjantaihin, voilà:


Perfect Pussy-punkbändin laulaja Meredith Graves riisuutuu ja puhuu tyylistään ja vartalostaan ja on vaan oma ihana itsensä ja nousi kertaheitolla yhdeksi mun lempi-ihmisistä tällä planeetalla.

- When do you feel the most beautiful?

- When I'm riding my bike.


Ja sitten CHVRCHESin Lauren Mayberry, mieletön lempparityyppi hänkin, puhuu otsikon mukaisesti mm. sukupuolesta, musiikista ja sosiaalisesta mediasta. Bändi myös soittaa muutaman biisin lopussa. Kannattaa myös lukea tämä artikkeli, johon haastattelussa viitataan moneen otteeseen.


Parasta perjantaita!

9 kommenttia:

 1. viisaita naisia! oon iloinen että katsoin nämä videot, kiitti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kyllä, viisaita, ihania, upeita naisia! kiva kun jaksoit katsoa! :-)

   Poista
 2. Kiitos näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ole hyvä! ihana tietää, että täällä on tyyppejä joita kiinnostaa! pus!

   Poista
 3. aivan mahtavia tyyppejä!
  mutta nyt kyllä ärsyttää, menin tyhmänä lukemaan kommentteja tohon what's underneath videoon, ja en kestä kaikki näitä ihmisiä jotka eivät tiedä mitään feminismistä ja vaan olettavat kaikkea, tulee oikein paha olo kun lukee kaikkea tota seksistisontaa... ''yhyy miksi tossa puhutaan vaan naisista'' ''feminismi on vihaa miehiä kohtaan'' ''ajatelkaa meitä miehiäkin??'' äääääh en jaksa XD anteeks tällasesta vuodatuksesta haha, mutta kiitos siitä että jaoit nämä videot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei, sä et oo tyhmä lukiessasi niitä kommentteja, vaan niiden kirjoittajat. ja sinänsä ironista, että noissa molemmissa videoissa puhutaan nettitrolleista ja totta kai sellaisten on ollut pakko kommentoida myös näihin videoihin koska kai ne sit saa jotain kiksejä siitä..? :S

   Poista
  2. niin, totta turiset... jep aivan sairasta, en vaan tajua... :/

   Poista