24.9.2014

busy / slow down

slow down

Arki hyökkäsi päälle ihan toden teolla, tekemistä on ollut aamusta iltaan, töitä, opiskelua, perussettiä.

Kolmen vuoden jälkeen löytynyt opiskelumotivaatio on ihan huippujuttu, mutta nyt tuntuu, että aika ei vaan riitä kaikkeen mihin haluaisin.

Viime viikonloppu oli pakko pyhittää kotona rauhoittumiseen, lauantai-illan suurin saavutus oli kynsien lakkaaminen ja hyvä niin. Siitä viikko taaksepäin olikin ihan tarpeeksi menoa ja meininkiä.

Tänä aamuna piti herätä aikaisin, kun tultiin tarkistamaan vesihanojen toimivuutta ja vaikka univelkojen pois nukkuminen olisikin ollut ihanaa, päätin nauttia rauhassa aamun hitaista tunneista, halailla teemukia aamutakissa (jollainen mulla vihdoin on, kiitos Tallipihan vaihtotorin), kuunnella Radio Helsinkiä ja syödä kerrankin kunnon aamupalan.

Vaikka kalenteriin on kirjoitettu joka päivälle jotain, pitää muistaa sopia lounastreffejä ja iltateehetkiä ystävien kanssa, ettei lähde ihan lapasesta tämä homma.

(Pitääkin myös laittaa lapaset käsiin kun hyppään pyörän selkään, viima on hyytävä.)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta kiireeltä! Hirveän ja ihanan kiireen ero on ainakin täällä ihan tuttu juttu. Toisinaan on niin perkeleesti hommaa, ettei ahdistus ole tarpeeksi kuvaava sana sille mielialalle. Nyt taas meneillään on mukava hoppu opiskelun ja viikonlopun vilskeiden merkeissä, oikeen tuntuu tuovan vaan lisää energiaa juosta pää kolmantena jalkana :D

  Sitä paitsi kalenterin täyttäminen ja täyttyminen on ehkä terapeuttisinta puuhaa ikinä. Tuntee olonsa niin sosiaaliseksi ja tärkeäksi ja yliviivatessa näitä huimia suorituksia ("24.9 tiskaa, 25.9 osta karkkipussi") tuntee saavuttaneensa jotain :D helppo kikka, jolla saa takuuvarmasti hyvän mielen.

  Kuvista tuli jäätävä raitapaitaikävä! Oot niin piristävän näköinen :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo, vielä tällä hetkellä tää on semmosta ihan inspiroivaakin kiirettä, mutta huomaan kyllä kaipaavani päiviä, jolloin ei tarvitse tehdä m i t ä ä n sellaista velvoittavaa tai pakollista. mutta nyt kun pitää aikatauluttaa elämää, niin huomaan, että saan enemmän aikaankin :--) listojen tekeminen ja kalenteriin ylös laittaminen auttaa ja on kivaa!

   mäkin oon innostunut taas raitapaidoista ihan uudella tavalla! ja kiitos, hih! :--*

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitos! tykkään kovasti itsekin ja hämmästelen yhä, ettei se periaatteessa maksanut senttiäkään! :--)

   Poista
 3. Hehe, näin toissa yönä unta että tein sulle lattea! : D En tiedä mistä päädyit mun uneen, kahvihomman ymmärrän uuden työn takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, ei vitsit, mahtavuutta! :--D voihan hupsut unet sentään! mut latte kyllä maistuis ;--D

   Poista