16.10.2014

Innostaa

into01
into02


Näitä ajatuksia on melko vaikea pukea sanoiksi.

Innostus, tiedonjano, osallistuminen, tekeminen, aktiivisuus.

Niillä sanoilla kuitenkin kuvailisin tämänhetkistä mielentilaani. Halu haastaa itseä ja tehdä asioita.

Vaikka onhan ne aina olleet osa mua, mutta nyt on isketty ihan uusi vaihde päälle.

Olen niin onnellinen, etten luovuttanut yliopiston suhteen. Nyt tuntuu, että opiskelen just enkä melkein niitä asioita, mitkä mua oikeasti kiinnostaa.

Ehkä maailmanparannusajattelu on jonkun mielestä naiivia ja idealistista ja täytyy myöntää, että maailmantuska on välillä aivan valtava ja lamaannuttava.

Mutta silloin on aloitettava päivä aamukymmeneltä elokuvateatterissa Rivieralla sekoilevien muumien voimin ja istahdettava pieneen kahvilaan kosken äärellä kahville ja mustikkapiirakalle (kyllä kiitos vaniljakastiketta!).

Puhua ystävien kanssa kaupungin teatteritarjonnasta ja työelämän mahdollisuuksista. Leipoa korvapuusteja kihlajaisjuhliin, käydä Hervannassa kierrätyskeskus-ekskursiolla ja ostaa eurolla kukkaruukkuja.

Sopia skypetreffejä Atlantin toiselle puolelle ja suunnitella Ikeassa käyntiä. Pysähtyä kotimatkalla istumaan aurinkoon ja kuvaamaan joutsenia. Askarrella tsemppauslappusia peilin yläpuolelle ja tanssia koko hiton ilta baarin tahmealla lattialla like nobody's watching.

Koska lamaannuksen sijasta uskon siihen, että aina on edes yritettävä. Pienikin muutos on muutosta.

Vielä etsin sitä juttua, johon kanavoida kaiken tämän innostuksen, mutta tunnen, että olen koko ajan menossa eteenpäin, johonkin.

Nyt on draivi päällä.

8 kommenttia:

 1. Hyvä Roosa! :-) whoop whoop

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, jee! hymyilytti tämä kommentti! whooooop!!

   Poista
 2. Ihana, rohkaiseva teksti :)
  Ja hieno tuo ihmettely-lainaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! "rohkaiseva", jess!! ^___^ lainaus on yhdestä monikulttuurisuus-kurssin lukupiirin kirjoista, liisa malkki: kulttuuri, paikka ja muuttoliike, lainaus fisheriä kuitenkin. huh, pitäis varmaan täälläkin laittaa aina lähdeviitteet perään :--D

   Poista
 3. hei mahtavaa, mukava teksti !! mä sain draivia tästä! kiitti roosa! :)

  VastaaPoista
 4. Jes! Onpa mahetsua kuulla etta se opiskelumotivaatio loytyi loppujen lopuksi ja etta susta tuntuu silta etta oot menossa oikeaan suuntaan :) Ja vahanko maakin haluaisin menna katsomaan Muumeja ja syomaan mustikkapiirakkaa!

  Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no on tää kyllä ihan super helpottavaa! ei oo enää semmosta ahdistusmöykkyä sisällä kuten viime vuonna tai oikeastaan koko viimeiset kolme vuotta on ollu. huhh!

   toivottavasti saat mustikkapiirakkaa ja muumeja pian! :--)

   Poista