28.1.2015

YOUNG SPIRIT

youngspirit01


Mun uskomaton tuuri talvikenkien kanssa näyttää jatkuvan. Joku ehkä saattaa muistaakin viimetalvisen tarinan Montrealista.

Niille kyseisille kengille kävi aika huonosti, kiitos Montrealin kaupungin, joka hiekoituksen sijaan suolaa katujaan talvisin. Suola ilmeisesti hapertaa kenkiä aika tehokkaasti, käytti millaisia suoja-aineita tahansa. Koko talven hyvin palvelleiden kenkien loppu tuli viimein kahden viikon mittaisella liftausreissulla, enkä sitten viitsinyt raahata rikkinäisiä kenkiä Suomeen asti, joten sinnepä jäivät.

Mutta, eipä hätää! Vaaleanpunaiset söpöläiset odottivat minua kiltisti UFFin hyllykössä, alle kahdenkympin!

En edes ollut etsimässä talvikenkiä, enkä muutenkaan kirppareilla tuijottele yleensä niinkään kenkävalikoimaa, koska harvoin mitään kivaa tulee vastaan, saati oikeassa koossa. No, nytpä osoittautui sekin harhaluuloksi.

Mun ei oikeastaan enää pitänyt hankkia mitään vaaleanpunaista, kun löytyy jo pipoa ja reppua ja maihareita, mutta nämä oikein huusivat mun nimeä.

Eipähän palele taaskaan tämän nuoren sielun varpaita!

6 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän söpöt! <3

  VastaaPoista
 2. Ylisuloiset kengät, ja ylisuloinen teksti! Osaat kirjottaa kaikista arkisistakin jutuista jotenkin vaan niin ihanasti :) Ps. rakastan sun nuttura-kampausta, miten oikeen teet sen? Sun etuhiukset on aina sun kuvissa jotenkin niin kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsit, kiitos!!! :---*

   hmm, olin eka ihan että häh, ai mikä nuttura-kampaus, eihän tätä polkkaa ees saa kokonaan kiinni..? mutta tarkoitat varmaan siis tota jossa puolet hiuksista on kiinni? heh, se on mun huoleton koti"kampaus" ja siis öö siinä otetaan hiusten päällisosio, vähän korvien yläpuolelta ja laitetaan se kiinni ponnarilla vähän kuin tekis poninhäntää mutta vikalla kierroksella ei vedetä hiuksia kokonaan pompulan läpi vaan jätetään ne silleen, että muodostuu semmonen lenkki, "nuttura". en tiiä saiko tästä mitään selvää, en oo ees koskaan aiemmin oikeasti ajatellut, miten toi tehdään haha :--D

   Poista
 3. Kiitti vastauksesta ! :) Tajusin vaan tässä nyt että luin jotain sun vanhaa postausta (tais olla se missä on kuvia sun tatuoinnista) ja ihastelin siinä sitä nutturaa :) En tajunnu olenkaa et luen niin vanhaa postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, tämä selvensi paljonkin asiaa! :--D mutta eipä sekään nuttura ole ihmeellinen tehdä, kierretään vaan hiukset pään päälle mytyksi ja otsikset kierretään sellaiseksi "putkiloksi" ja kiinnitetään pinnillä muiden hiusten alle. enpä tiedä oliko tästä apua, aika vaikea näitä on sanallisesti selittää, helpompi ois vaan näyttää :--)

   Poista