29.6.2015

HONNE


Nyt tulee kuuma musasuositus!

Vaikka etsinkin aktiivisesti uutta hyvää musiikkia ja vastaan tulee lupaavia tuttavuuksia lähes päivittäin, harvoin sitä innostuu mistään niin paljon, että haluaa heti saman tien kailottaa koko maailmalle, että kuunnelkaanytkuinkahemmetinhyvätääon??!!

HONNEsta tuli heti sellainen fiilis, kun kuulin biisin The Night. Olin juuri kiirehtimässä töihin, kun kappale alkoi soida kuulokkeista ja harmitti ihan vietävästi, kun en ehtinyt kuunnella sitä loppuun saakka. Odotin koko työpäivän, että pääsen vihdoin kuuntelemaan sen ja sitten se pitikin kuunnella uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Ja etsiä lisää biisejä ja linkata Facebookiin (saatesanoilla because "too cheesy" is a concept that i'm completely unfamiliar with) ja kirjoittaa tännekin.

Koska kuunnelkaa nyt kuinka hemmetin hyvä tää on:
Tämä on varmasti just sitä pahimman luokan PBR&B:tä, jolle jotkut naureskelee, mutta minä rakastan tulisesti. Jos pidät esim. Chet Fakerista ja Rhyesta, pidät mitä luultavimmin myös HONNEsta.


6 kommenttia:

 1. oi ihanaa!! löysinkin tästä mun tän viikon soundtrackin, kiitti. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes, arvasinkin että joku täällä osaa arvostaa, haha! :--)

   Poista
 2. Mistäs etsit musiikkisi? itse tällä hetkellä tyydyn vaan Rosvoihin, omat suosikki ulkkari musablogit ovat jo hiljentyneet, enkä ole löytänyt tilalle uusia kanavia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. erinomainen kysymys! vähän sieltä sun täältä itse asiassa, rosvojakaan en seuraa vaikka varmaan pitäis :--D lähinnä seikkailen spotifyssa, vaklaan mitä samanlaisen musamaun omaavat kaverit kuuntelee, tsekkaan related artists-osioita, uusia julkaisuja ja joskus jotain satunnaisia soittolistoja. sit jotain yksittäisiä hyviä biisejä tulee vastaan esim. tv-sarjoista tai youtubessa tai soundcloudissa tai facebookissa tai vaan jossain randomisti kun pitää korvat auki, heh. muiden soittolistoja kuuntelen aika harvoin, mutta näiden kolmen musamimmin maku on niin kohdillaan, että heidän listojaan seurailen aika-ajoin: annukka (http://www.lily.fi/blogit/annukka-juulia), ida (http://ida365.fi/), linn (http://linnwiberg.metromode.se/) :--) toivottavasti oli jotain apua tästä vaikka en mitään varsinaisia musablogeja osaakaa suositella kun en sellaisia oikeastaan seuraa..

   Poista
 3. hitsit, en oo hetkeen käyny tsekkailee sun blogista musasuosituksia! tuli kyllä niin tarpeeseen, kun tuntuu, että en oo oikein kuunnellut yhtään mitään viime aikoina. oli muutenkin mukava lukea sun kuulumisia :--)

  kiitos tästäkin bändisuosituksesta! The Night -biisi on ihanaa hunajaa munkin korvilleni, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee, kiva jos löyty kuunneltavaa, muiden suosituksista on kyllä toisinaan suuri apu jos tuntuu ettei oikein tiedä mitä kuuntelis! :--)

   Poista