26.6.2015

Kaupunkijuhannus

juhannus2015

Tällä kertaa ei ollut kukkaseppeleitä, grillausta, järvessä uimista tai mitään edes etäisesti mökkiä muistuttavaa.

Sen sijaan tehtiin sushia ja kesärullia, saunottiin kerrostalossa, jammailtiin monella keikalla ja polkupyöräiltiin vesisateessa.

Seitsemää sorttia kukkia löydettiin, vaikka pitikin hieman soveltaa (sori, orvokit!). Eivät ne tosin tyynyn alle päätyneet, unohtuivat pyörän tarakalle. Enkä mitään unia nähnyt, paitsi seuraavana yönä kissoista. (Ja mitähän sekin sitten mahtaa tarkoittaa?)

Juhannus kaupungissa ei ollut yhtään hassumpi ja vaikka Klubilla olikin maailman huonoin dj, saatiin sentään kehuja tuntemattomalta meidän moshauksesta Smells Like Teen Spiritin tahtiin, winning.

Voisko nyt tulla ne helteet?

4 kommenttia:

 1. Meilläkin oli kaupunkijuhannus, rauhallista ja rentoa ja oikein hyvä niin :) Paistettiin vohveleita ja syötiin kermavaahdon ja tuoreiden mansikoiden kanssa. Siun juhannus vaikuttaa kans olleen oikein mainio ^_^

  Totesin yks päivä, että tää kesä vaatii aika rutkasti sellaista oikeanlaista asennoitumista - terassilla tarkenee, kunhan kietoutuu kaulahuiviin, metsä on oikeastaan aika jees paikka sadesäällä (ne tuoksut!) ja sinä yhtenä aurinkoisena ja lämpimänä päivänä viikossa se kaikki valo ja lämpö tuntuu oikein erityisen ekstrahyvältä. Silti vaan jotakin puuttuu. Niin pitkään oli kylmää ja pimeää, että oltaishan myö nyt jo ansaittu ihan oikea kesä! Sellanen mihin ei tarvii asennoitumista vaan voi vaan olla ja lillua vaikka järvessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh, nyt alkoi tekemään mieli vohveleita mmm!
   ja joo, en mäkään kyllä jaksa säästä valittaa kun sille nyt ei mahda mitään, mutta hiljaa mielessäni haaveilen, että tulis ees pariksi viikoksi niin lämmintä, että vois just lillua järvessä :D mutta saa nähdä, kesä on silti kesä vaikka satais koko ajan! :--)

   Poista
 2. heippa, ootko menossa ruissiin tänä vuonna? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moro moro! en tällä kertaa, viime kesän jäljiltä pieni festariähky vielä päällä :/ kui? :--)

   Poista