31.8.2013

Elokuun soittolista: I will be a gun

 08-2013-playlist


Elokuun soittolistaa olisi tarjolla siis!

Kaikenlaista musaa löytyy, mutta ehdottomasti vain hyvää! Kuten aina, heh.

Mutta juu, kuuntelemaan pääset esim. tästä!

Kuuntele ainakin nämä:

  • FKA Twigs - Water Me. Vaikket yleensä kuuntelisi näitä listoja ollenkaan, niin kuuntele edes tämä kappale! Tässä nimittäin maailman kaunein - ja surullisin - biisi, aivan ehdottomasti.

  • CHVRCHES - Gun. Hauska tapaus viime lauantaina Klubilla; jouduin hetkeksi hukkaan kavereista ja tää biisi alkoi soimaan ja mun oli vaan ihan pakko mennä tanssimaan, vaikka sitten yksin. Ja mähän menin! Mutta kappas, jostain mua syöksyi samantien halaamaan pari maailman mahtavinta tyyppiä, joiden en edes tiennyt olevan Klubilla sinä iltana (vaikken kyllä superyllättynyt ollutkaan, että olivat...). Aijai, enpähän siis joutunut tanssimaan yksin ja loputkin kaverit löytyivät aina tarpeen vaatiessa, haha.

  • Minä ja Ville Ahonen - Ennen kuin kuolen. Jep, olen taas melko myöhäisherännäinen tämän kanssa, mutta yritin kyllä kuunnella Mia-levyä silloin kun se joskus viime keväänä ilmestyi ja moni kaveri kehuikin sitä maasta taivaisiin, mutta ei vain millään iskenyt silloin. Nyt sitten sattumalta iski ainakin tämä biisi ja huh, miten kovaa iskikin! "Ennen kuin kuolen, olen ajatellut elää", oi kyllä!

  • Grouplove - Ways To Go. Tästä tulee vaan niin hyvä mieli. Tuplasti hyvä mieli tulee, jos katsoo vielä musavideonkin.

  • Clean Bandit - Dust Clears. Tää on jotenkin oudolla tavalla aivan mahtava. Jostain syystä tulee aikamoiset Balkan-vibat mieleen, ehkä se on toi viulun ja biitin yhdistelmä.

  • Ellie Goulding - You My Everything. Ehkä mun pitää nyt vihdoin rehellisesti myöntää, että mä tykkään Elliestä. Analysoin, että meillä on vähän tämmönen on/off-suhde. Kokonaisia levyjä en jaksa, mutta aina tietty biisi kerralla saattaa soida mulla repatilla monta päivää. Tämän bongasin Skinsin seiskatuokkarin (eli sen uusimman, jossa on vaan kuusi jaksoa, kannattaa katsoa jos et vielä ole!) tokasta jaksosta muistaakseni ja tuli heti fiilis, että pakko saada tää jostain käsiini. Saatoin hihkua ääneen, kun huomasin tämän tulleen Spotifyhyn... Ja on muuten aivan ässä lenkkibiisi!

  • Bat For Lashes - Daniel. Tää on varmasti niiiin monen vanha lemppari, mutta mulle tän hienous avautui vasta nyt Flow-festareilla. Jaksan edelleen hehkuttaa Bat For Lashesin keikkaa siellä ja tän biisin aikana muistan, kuinka vieressäni tanssi hurmioituneen onnellisena joku mies ja kuinka hurmioituneen onnellinen olin sillä hetkellä.

  • POLIÇA - Chain My Name. Ah, tuttua ja turvallista POLIÇAa. Tunnistettava saundi saattaa joissain tapauksissa tarkoittaa tylsää, muttei tän bändin kohdalla.

  • Bloc Party - Montreal. Jos mun kaikkien aikojen lempibändi julkaisee biisin nimeltä Montreal just nyt, tän on oltava jonkinlainen merkki, vaikken niihin niin uskokaan. Mutta oikeastaan uuden The Nextwave Sessions EP:n paras biisi on Children Of The Future, eli kuunnelkaapa sekin!

  • King Krule - Easy Easy. Ensimmäisellä kuuntelukerralla en tykännyt tästä yhtään, mutta taisi olla Maukun ansiota, että kuuntelin tämän uudestaan ja sitten tykästyinkin. (Maukkua taitaa olla kiittäminen muutamasta muustakin tämän listan biiseista, meidän musamaut kun tuntuu menevän niin yksiin. Eli kiittäkäämme Maukkua! Ja menkäähän seurailemaan tytsyn uutta blogia!!) 
 
No, löytyikö mitään kuunneltavaa?? Saa kertoa myös omia tänhetkisiä lempparibiisejä!

6 kommenttia:

  1. Studio Killersin Who is in you heart now on PARAS!!! <3 Ja Lasse Mårtensonin Kampelavalssi, sen kun kuuntelee niin ei voi olla tulematta hyvä mieli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei joo, studio killersiä taisin kuunnella joskus kesäkuussa paljon ja just toi biisi on munkin lemppari niiltä :--) kampelavalssi kuulostaa niin hämärältä että kai se on pakko kohta kuunnella.. :--D

      Poista
  2. Heeeei! Mie niin tykkään näisä kuukausilistoista, löydän itekin kaikkee kivaa uutta mm. toi Chain My Name, wow! Jeah! Ihan mahtava toi uusi POLIÇA. Myös se Justin Vernonin kaa tehty biisi on aika jees. Clean Bandit on kyl aika jännittävä bändi, ne taitaa kuvailla itseään barokki-pop -yhtyeeksi :---) mut toi balkani on kans osuva. Oon jäänyt myös koukkuun niiden Rihanna -biisiin.

    ps. anteeks nää miun ylipitkät komsut täällä nykyään....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeaah, tiff on kyllä kans hyvä biisi!! en oo vielä kuunnellu tota clean banditia sen enempää, mut nyt alko kiinnostaa yhä enemmän; barokki ja RIHANNA!! whaat! ja pitkät kommentit on just parasta, no worries <3 <3

      Poista
  3. Jee parhaita nää musavinkit! Tän hetken ehdoton ykkösbiisi on Daughterin Youth, ah en varmaa kyllästy siihen koskaan. Uusi lemppari on Rhyen Open, suosittelen jos et oo vielä kuullut!

    Tosta Bat for Lashesin Danielista tulee niin mieleen se kun olin just täyttänyt 18 ja saanut ajokortin ja ajoin hämärtyvässä kevätillassa autoa ekaa kertaa ihan yksin ja se soi radiosta (biisi tuli just niitä aikoja ulos ja tais olla Ylex:n viikon tehona tai jotain), sillon tuli sellanen fiilis et kaikki on mahdollista ja olen ikuisesti 18 ja elämä on ihanaa. Eli vahva tunnelataus liittyy kyseiseen kipaleeseen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes, mahtavaa jos on hyötyä näistä vinkeistä! :-) noi molemmat on ihan mun lempparibiisejä, youthista tulee mieleen viime kesä (siis vuoden 2012 kesä) ja openia kuuntelin vuodenvaihteen jälkeen paljon :-)

      ihana tarina danielista, kiitos sen jakamisesta! musta on siksin kiva tehdä näitä kuukausilistoja, kun näitä kuunnellessa palautuu mieleen aina tietyn ajan fiilikset ja muistot ja mitä kaikkea sinä kuukautena tapahtui :-)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.