8.11.2013

Halloween

http://whereismycoke.tumblr.com/post/65455942537
http://25.media.tumblr.com/34ae2060d73c04d07b9c9119dd5e0bee/tumblr_moyjes7UI11s3tn06o3_500.png
http://girlinlondon.tumblr.com/post/29574380270
 (1, 2, 3)

halloween
pumpumpumpkin

Halloween on täällä melkoisen iso juttu. Viikkoja etukäteen kaduille ilmestyy vain Halloween-tavaraa myyviä kauppoja ja jotkut Halloween party centret ovat auki ympäri vuoden. Jos kauppojen valmisasuvalikoimia on uskominen, se juttu on pukeutua mahdollisimman paljastavasti, Mean Girls-tyyliin.

Samaan aikaan on myös kurpitsasesonki ja pumpkinseja näkee kaikkialla. Osallistuttiin Lillin kanssa kurpitsan kaiverrukseen ja tehtiin kurpitsatalo kattoterasseineen ja poreammeineen, haha.

Ja vaikka Se Päivä on 31. lokakuuta, bileitä järjestetään useampana iltana. Itse otin osaa kolmiin bileisiin ja aika elokuvateemalla meni pukuvalinnat.

Améliena menin kotibileisiin kahdeksan tytön opiskelijakämppään, jotka päättyivät jo puoli kahdelta, kun joku oli soittanut poliisit paikalle.

Overdosed Mia Wallace olin jonkun tyypin loft-asunnossa ja oltiin juuri päivittelemässä, että multa puuttuu John Travolta, kun käännyin ympäri ja mun takana seisoi tyyppi Vincent Vegaksi pukeutuneena. Sillä kyllä oli jo oma Mia mukana, mutta eipä tuo menoa haitannut.

Pientä turnausväsymystä oli jo havaittavissa kolmantena juhlailtana, joten pinkki peruukki sai riittää ilmentämään Lost In Translationin Charlottea. Ilta oli yksi kummallisimmista ikinä mutta bileissä, joihin päädyttiin, oli sentään ruokaa tarjolla...


(Paras Halloween-video, katsokaa!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti